Administrativ tjänst som ordermottagare

Administrativ tjänst som ordermottagare

Tjänstebeskrivning

Är du strukturerad, har erfarenhet från administrativt arbete och gillar att arbeta med service? Har du bra samarbetsförmåga och gillar att arbeta i team? Trivs du samtidigt en roll där du får arbeta lösningsorienterat i ett högt tempo? Då kan du vara den personen som passar till tjänsten som ordermottagare i Örebro.

Beskrivning av arbetsuppgifter

PerformIQ söker för kunds räkning personer som kan arbeta administrativt med inriktning mot support och orderhandläggning. I rollen som orderottagare kommer du att erbjudas en förvaltande roll där du registrerar order som du rapporterar in i ett affärssystem.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Hantera inkommande ärenden effektivt och korrekt utifrån företagets riktlinjer
  • Agera kunskapsstöd till kunderna i frågor gällande produkter
  • Administrera dokumentation och avvikelser
Krav på person

Vi söker dig som vill jobba med administration och service. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Det är högst meriterande om du har arbetat med administration, ordermottagning eller service tidigare. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande, stresstålig och driven. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, är noggrann och att du hjälper till där det behövs.
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS Office, samt allmänt god datorkunskap (meriterande kunskap i SAP/ERB)
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom service, support eller ordermottagning
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som ordermottagare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Maj/juni
Omfattning: Heltid, maj/juni-augusti/september
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kundföretaget.

Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Camilla Aurell via camilla.aurell@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: order, administratör, orderadministratör, service, ordermottagare

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.