Administratör inom export/import

Administratör inom export/import

Tjänstebeskrivning

PerformIQ har möjligheten att erbjuda en administrativ tjänst på heltid och/eller deltid till dig som vill hitta rätt långsiktiga lösning i arbetslivet. Du har chansen att med ditt engagemang och iniativ bredda dina kunskaper och vara en viktig del av ett härligt team. Timmarna är belagda på kvällstid, från 14-22 och/eller 17-21:30 måndagar-fredagar. Vi letar efter dig som är strukturerad och ansvarstagande dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med framför allt export hos globalt företag.

För att passa i denna administrativa roll behöver du inga tidigare erfarenheter från fakturahantering eller export/import. Men det är viktigt att du är stresstålig och van vid att ta dig an nya arbetsuppgifter. Du är en person som kan ta stort ansvar, är noggrann samt har en hög servicekänsla. Du kommer framför allt arbeta med exporthantering, men även till viss del kundkontakt, följesedlar och reklamationer. I din nya tjänst kommer du även att jobba med tullhantering och registrera alla fakturor i rätt system. Du kommer arbeta självständigt, men i ett tajt team.

Krav på person

Du har goda datakunskaper och är en van användare av Office-paketet. Tjänsten passar dig som vill utvecklas och få ta stort ansvar inom administration och få möjligheten att arbeta varje vardag, med ett arbete där du behöver prioritera mycket på egen hand och jobba stundtals i högt arbetstempo.

Vidare har du även:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Övrigt

Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid/deltid
Arbetstid: Kvällstid, 14-22, 17-21:30
Ort: Örebro
Anställningsform: Visstid, med goda möjligheter att bli överrekryterad av kundföretaget.

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 20 juni 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.