Säljare med digitalt fokus till Freebo

Säljare med digitalt fokus till Freebo

Vill du utvecklas och bygga vidare på din karriär inom försäljning? Här får du möjligheten att komma till ett snabbväxande företag i en framtidsbransch och bli en viktig nyckelspelare hos Freebo!

Freebo arbetar med solenergilösningar mot privatpersoner. Över en miljon hushåll i Sverige har redan idag perfekta förutsättningar för att installera ett eget solkraftverk från Freebo. Freebo vill vara deras heltäckande samarbetspartner, från första kontakt till installation, service och uppföljning. Freebo har starka investerare i ryggen men behöver ha ett ännu starkare lag inhouse för att tillsammans fortsätta etablera Freebo på den svenska marknaden.

Beskrivning av arbetsuppgifter

Du har fokus på att kunderna ska känna sig trygga med dig och Freebo som samarbetspartner. Som säljare på Freebo hjälper du dina kunder till den bästa solenergilösningen för just deras hushåll. Du kommer att få en intern utbildning som gör dig till den energiexpert som kunderna önskar. Här får du möjlighet att arbeta med digitala lösningar och möten för att tillgodose kundens behov på bästa vis. Du kommer att boka dina egna möten och genomföra dessa digitalt.

Du kommer till exempel att:
  • skapa ditt optimala kundunderlag för effektiva arbetsveckor
  • proaktivt söka upp kunder för att sedan boka möten
  • genomföra möten via digitala kanaler
Freebo finns idag på flera orter i Sverige men växer och vill bli fler i laget. Denna tjänst innebär att du kommer vara med och bygga upp ett helt nytt digitalt team, vilket innebär att du är med och sätter grunden för kulturen på arbetet. Du erbjuds en tjänst i en organisation som andas teamkänsla och vinnarinstinkt. Det digitala teamet kommer att utgå hemifrån och därför är det av största vikt att du är en teamspelare som både vill göra mål på egen hand och se dina lagkamrater lyckas. Här får du möjlighet att utvecklas i takt med organisationen, där dina idéer tas tillvara. Som säljare kommer du erbjudas kontinuerlig vidareutbildning då det finns stark kompetens inom bolaget.

Personprofil

Du älskar att göra mål! Det som kommer vara avgörande om du är rätt person, är din vilja, inställning och egna driv. Vi söker dig som vet att du kommer lyckas som säljare, oavsett om du nyligen påbörjat din karriär inom försäljning eller har flera års erfarenhet. Du har en hög initiativförmåga samt en avsikt att prestera utöver det vanliga.

Vi söker dig som vill arbeta i nära digitala kundrelationer och strävar efter kicken av framgångsrik försäljning. Du har en förmåga att förstå kundernas behov och hur du kan hjälpa dem till en mer hållbar framtid. Du kommer att göra stora affärer därför är det av stor vikt att du trivs i en ansvarsfull roll, där en av dina styrkor är att du är en genuin person som inger förtroende. Vidare ser vi att du har erfarenhet av digital försäljning och trivs att arbeta med datorn som arbetsverktyg. Du trivs också med att strukturera och genomföra dina arbetsdagar självständigt, då ditt närmaste team kommer att utgå från olika orter.

För att lyckas i rollen som säljare hos Freebo är det vidare krav att du:
  • Erfarenhet av försäljning via digitala kanaler
  • Pratar och skriver flytande svenska
  • Tar ansvar för din hälsa
Vill du få möjligheten att bidra till ett mer klimatsmart samhälle? Trivs du med att prestera mot ett uppsatt mål, både självständigt och som lagspelare? Vill du arbeta i ett vinnande team i en kreativ miljö, där vi tillsammans utvecklar företaget? Då kan det här jobbet vara för dig.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Flexibla. Delvis kväll och helg när kunderna är hemma.

Plats: Utgå hemifrån

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073 - 353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:

Freebo är det marknadsledande solenergiföretaget i Finland där företaget etablerades 2016. I Sverige startade vi upp dotterbolaget Freebo AB under 2019 som ett första steg på expansion i övriga Norden. Vi har installerat över 7 000 solkraftverk och det gör oss till den största leverantören av solenergilösningar i Norden.

Freebo AB säljer nyckelfärdiga solkraftverk av högsta kvalitet till privathushåll. I Sverige finns kontor i Örebro, Uppsala och i Falun men vi har säljare på fler orter i landet. Huvudkontoret ligger i Örebro och idag är vi 50 anställda. Försäljningen sker genom hembesök hos kund och via online-möten. Varje installation planeras genom att samla in information om de unika förutsättningarna för varje enskild kund.

Freebo - upplyst av egen solkraft!

https://www.freeboenergy.com/sv-SE/
https://www.youtube.com/watch?v=MkGkyWqGGUY

Sökord: försäljning, säljare, B2C säljare, teknisk säljare, solenergi, hållbarhet,
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 14 okt 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.