QHSE-Manager till Four FM

QHSE-Manager till Four FM

Four FM växer kraftfullt och i den starka utvecklingen som präglar verksamheten, söker de nu en QHSE-Manager som vill vara med på resan. Har du tidigare arbetat med inom tjänsteleverans och har goda erfarenheter av att driva QHSE arbete? Vill du arbeta i en organisation som har ett tätt samarbete och där varje individ bidrar till organisationens utveckling? Har du alltid känt att det finns ett bättre sätt att driva QHSE arbete på? Då kan tjänsten som QHSE-manager på Four FM vara rätt tjänst för dig!

Erbjudande och arbetsuppgifter

I rollen som QHSE-manager kommer du ha ett heltäckande ansvar vad gäller Four FMs arbete med att skapa säkra arbetsplatser, driva vårt kvalitets- och miljöarbete i hela Norden. Du är ansvarig för att implementera och upprätthålla efterlevnad av våra processer, rutiner och dokumentering utifrån lagstadgade och kundspecifika krav. Du kommer att arbeta i en internationell miljö där du är ansvarig för att möta HS&E krav även från andra regioner av världen och tillse att vårt arbete uppfyller dessa.

Ditt verktyg är vårt hjärta i verksamheten i form av vårt verksamhetssystem, som du ansvarar för att utveckla, underhålla och revidera. Du arbetar med att digitalisera vårt QHSE arbete för att säkra vår personal, våra kunders arbetsplatser och minska vår miljöpåverkan ytterligare. Du ansvarar för samtliga certifieringar inom ISO och liknande organ.

I rollen som QHSE-manager finns som exempel följande arbetsuppgifter:
 • Ledningsgruppsarbete
 • Definiera, anpassa och implementera QHSE-strategier
 • Utbilda och utveckla våra ledare
 • Exekvera QHSE åtgärder genom våra ledare
 • Skapa och underhålla ett regelefterlevnadsregister för varje site
 • Uppföljning av kundreklamationer, miljömål, H&S statistik
 • Utreda avvikelser i H&S arbetet
 • Relevanta myndighetskontakter
 • Upprätta och hantera riskbedömningar och åtgärdsplaner
 • Rapportering, statistik, analyser och förbättringar av arbetssätt i syfte att erbjuda en säker arbetsmiljö för medarbetare och kunder
 • Digitalisering av QHSE arbetet
Tjänsten passar dig som är den perfekta kombinationen mellan entreprenörsådran med en strak dragning till fyrkantighet och har modet och viljan att vara drivmotorn internt för att skapa ett QHSE arbete i världsklass. Du rapporterar till VD och har ett tätt samarbete med affärsområdeschefer samt övriga kollegor, och ni kommer kontinuerligt att arbeta på nya tillvägagångsätt för att utvecklas ytterligare.

Personprofil

Vi söker dig som har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet med minst fem år från kvalitet och säkerhet. För att lyckas i rollen krävs vidare:
 • ISO-utbildning
 • God verbal och skriftlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska
 • Bred kunskap av miljö-, arbetsmiljö- och arbetsmiljöföreskrifter
 • Dokumenterat resultat med projektledningskompetens för att balansera aktiviteter med flera siter
 • Erfarenhet av att ha arbetat med ständiga förbättringar
Vi ser att du som söker är en person som har en exceptionell struktur och organiseringsförmåga. Du är noggrann och effektiv. Vidare har du även ett driv till att alltid föra processerna framåt genom att agera proaktivt både i kontakten med kunderna och genom att interagera med interna personalen. Detta kräver i sin tur att du som person har en hög kommunikativ förmåga samt att du är mycket självständig i ditt arbete.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider

Plats: Örebro

Krav med eftergymnasial utbildning inom relevant område samt arbetslivserfarenhet. Du har god datavana och mycket goda kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Tjänsten förutsätter resande och övernattningar.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om four fm

Four FM är en nordisk leverantör av IFM-lösningar. Vi tror att våra värderingar transparens, enkelhet och ansvarstagande är en framgångsfaktor i samarbetet med våra kunder. I praktiken gör vi inget nytt. Det nya är vårt sätt att utföra saker. Vi gör saker enklare än man är van vid när det gäller leverans av kontorsservice och Facility Management. Vi håller vårt löfte: vi erbjuder garanterade resultat till rätt kostnad.

Four FMs kunder utgörs av några av världens främsta företag. Företag i världsklass med förväntan på service därefter. Vi levererar lösningar inom många verksamheter - från kontor, butiker och industrilokaler till flygplatser och serverrum. Vi har verksamhet i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Läs mer på vår hemsida: http://fourfm.com/sv

Sökord: kvalitet, kvalité, health, safety, hälsa, säkerhet, säkerhetsansvarig, arbetsmiljö, riskanalys, riskhantering, hse, hqse, brandskydd, iso, environment
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 10 jan 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.