Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Är du kommunikativ, ar god samarbetsförmåga och gillar att arbeta med service? Trivs du samtidigt en roll där du får arbeta lösningsorienterat i ett högt tempo? Då kan du vara den personen som passar till en administrativ tjänst hos vår kund.

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning personer som kan jobba administrativt med inriktning mot kundservice och support. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att erbjudas ett kommunikativt arbete där du supportar och framförallt hanterar inkommande frågor från företagets kunder. Du kommer att ta emot inkommande ärenden från kunder i Sverige, där alla ärenden hanteras via ett ärendehanteringssystem samt via telefon.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Hantera inkommande ärenden effektivt och korrekt utifrån företagets riktlinjer
  • Hantera transportfrågor, returer och reklamationer
Vi ser att du är en person som är öppen, positiv samt har god kommunikatonsförmåga. Tjänsterna passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och god teamkänsla. Du kommer att arbeta i ett tight team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Här får du möjligheten att hantera egna ärenden vilket ställer höga krav på att du är självgående och initiativrik. Det är viktigt att du kan bemöta andra människor för att snabbt kunna sätta dig in i deras processer där du agerar professionellt. Om du är flexibel och tycker om att vara med att bidra till fortsatt utveckling kommer du att trivas i rollen!

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare krävs vidare:
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i MS Office, samt allmänt god datorkunskap
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom service eller support
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljsupport.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.