Butiksmedarbetare till Örebro

Butiksmedarbetare till Örebro

PerformIQ söker nu för kunds räkning en butiksmedarbetare. Vår kund är ett stort företag som producerar och utvecklar produkter inom fasad, golv, interiör och betong. Omfattningen för tjänsten är på deltid till en början för att sedan övergå till heltid under sommaren.

Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av upplockning i butiken, kundservice samt truckkörning. Ditt huvudområde kommer bland annat att vara att lasta och lossa lastbilar med hjälp av truck, arbeta med färgbrytning samt en del kassahantering. I dina arbetsuppgifter ingår hela tiden service gentemot kunderna, då du alltid är företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken.

Vi söker dig som vill jobba med butiksförsäljning och har erfarenhet av att köra truck i allmänhet samt motviktstruck i synnerhet. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Då företaget hanterar en del stora och tunga produkter så är truckkörning en återkommande del av ditt vardagliga arbete. Du bör därför ha ett truckkort kategori A och B samt känna dig bekväm med att köra motviktstruck. Det är meriterande om du tidigare arbetat i SAP och att du har kännedom kring hur man arbetar efter en plocksedel. Erfarenhet av tidigare butiksarbete samt kunskap inom bygg är även det meriterande. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande, driven och öppen för att lära dig nya saker. Du är även en person som har ett öga för vad som skall göras, och att du hjälper till där det behövs. Du uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

För att lyckas i denna roll krävs att du:
  • Har truckkort kategori A och B samt erfarenhet av motviktstruck i synnerhet
Det är även meriterande om du:
  • Har förkunskaper eller arbetslivserfarenhet inom bygg
  • Har erfarenhet av butiksarbete sedan tidigare
  • Har erfarenhet av SAP
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksmedarbetare.

Omfattning: Start i maj på deltid för att sedan övergå till heltid under sommaren

Arbetstid: Dagtid, måndag - torsdag 06:30-16:00, fredag 06:30-14:00

Plats: Örebro

Start: Maj

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Butik, butiksmedarbetare, butiksbiträde, butikssäljare, truck, bygg
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 7 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.