Vi söker en Installationsledare till Örebro län

Vi söker en Installationsledare till Örebro län

Vill du bygga upp och leda inom installationsområdet? Vi har utvecklat en unik grupp av kompetenser i form av ett produktionsstöd till vår verksamhet i Peab Sverige AB - Region Bygg Mellersta Örebro.

Utveckling är viktigt för oss inom Peab. Nu utvecklar vi vidare vårt arbetssätt och söker dig med erfarenhet och driv att vilja anta utmaningen att ansvara för installationsområdet i geografin Örebro län. Befattningen skall komplettera projektorganisationen med teknisk kompetens inom installationsområdet samt ha en ekonomisk översyn för installationer så att projekten gör bästa möjliga affärer inom installationsområdet.

Arbetsuppgifter

Du servar primärt två arbetschefsgrupper där du blir en koordinator mellan bygg- och installationsentreprenörerna. Installationsledarens övergripande ansvar är att leda, planera och övervaka installationsdelen i projekterings- och produktionsarbetet till färdigställande enligt tidplan.

Som Installationsledare ingår du dessutom i vår regionala grupp för produktionsstöd och du kommer att involveras i olika utvecklingsprojekt på centralnivå för affärsområdet.

Vem är du

Du har först och främst en mångårig erfarenhet och du har troligtvis adekvat utbildning inom området. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper exempelvis att du har förmåga till både helhetssyn och ett öga för detaljgranskning. Som ett stöd är du serviceinriktad men även stark nog att ställa krav så vi säkerställer kvaliteten i projektet. Du känner dig trygg i sociala sammanhang då du har mycket kontakter internt och med externa UE. För denna tjänst ställer vi krav på körkort och tillgång till egen bil.
Mer info
Kontaktperson Jonas Berg, Produktionsstödschef
Telefon 0733-373202
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.