I Peab Region Mellersta Bygg i Örebro ser vi en spännande marknad framför oss och söker nu en projektchef. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Som projektchef har du ansvaret för att leda, planera och genomföra ett eller flera entreprenadprojekt. Du är involverad i hela processen, från anbudsarbetet till färdigställande. Dessutom kommer du utifrån vår affärsplan säkerställa rätt affärer och säkra affärer, där vi producerar med rätt kompetens på ett effektivt sätt och med rätt ekonomi. Till din hjälp har du spetskompetens inom flera områden både i regionen men också på affärsområdet. Du rapporterar till arbetschef. Då våra projekt är utspridda så förekommer det en del resande i tjänsten.

Dina erfarenheter och egenskaper
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från byggbranschen. Du är affärsmässig och behärskar produktionsprocessens alla delar såsom anbud, projektering, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Som ledare är du tydlig och du har förmågan att både styra men samtidigt vara operativ i vissa uppgifter. Vi lägger även stor vikt vid förmågan att utveckla andra samt att skapa dialog med beställare och medarbetare. Din personlighet andas våra kärnvärden och du bidrar till att vi fortsätter ha kul på jobbet. Vi ser gärna att du minst har högskoleingenjörsutbildning eller likvärdig byggteknisk utbildning.

Provanställning tillämpas.

Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Generalist Jennifer Johansson, tel: 0722-26 69 26. Det går även att höra av sig till arbetschef Camilla Hartman Frilander, 072-533 46 82 och Anders Bjelke, 0702-90 97 45.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Johansson, HR Generalist
Telefon 0722-266926
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.