I Peab Region Mellersta Bygg Örebro ser vi en spännande marknad framför oss och behöver fylla på med fler kompetenta Platschefer. Är Du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Som platschef har Du ett omväxlande jobb med ett stort eget ansvar, en central roll i projektet med ansvar för projektens utförande. Det är därför viktigt att du har förmåga att överblicka helheten och har en god planering. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål. Du är kundorienterad, affärsinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget och ansvarar att kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs.

Peabs platschefer har alltid en central roll i projektens utförande. Dessutom ansvarar platscheferna för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten. I en roll som platschef bör du ha god teknisk utbildning samt några års erfarenhet som platschef eller motsvarande arbetsledande uppgifter. Kalkyleringserfarenhet är en merit.

Vem är du

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Som person är du strukturerad, målinriktad och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Som ledare är du en förebild som skapar engagemang genom att låta dina medarbetare växa, ta del av information och bli delaktiga i utvecklingen av vår produktion.

Provanställning tillämpas.

Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Generalist Jennifer Johansson, tel: 0722-26 69 26. Det går även att höra av sig till arbetschef Camilla Hartman Frilander, 072-533 46 82 och Anders Bjelke, 0702-90 97 45.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Johansson, HR Generalist
Telefon 0722-266926
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.