Garantikoordinator till Peab

Garantikoordinator till Peab

Till Peab Sverige AB Bygg Mellersta söker vi en garantikoordinator för att arbeta med garantifrågor kopplade till våra färdigställda projekt under garanti- och ansvarstiden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar garantibesiktning och garantiåtgärder samt hantering och administration kring felanmälningar och reklamationer. I rollen kommer du att ha många kontaktytor då åtgärder utförs utav underentreprenörer och intern personal som du samordnar. Som garantikoordinator har du nära kontakt med våra kunder och beställare men även bostadsrättsföreningar och privatpersoner. I rollen ingår också att arbeta med erfarenhetsåterföring för att säkerställa hög kvalitet och produktionsmetoder i kommande projekt.

Vem är du?

Vi ser att du har 3-4 års arbetslivserfarenhet utav liknande arbetsuppgifter med fördel i fastighetsbranschen. Med gedigen erfarenhet jobbar du löpande med att utveckla och effektivisera arbetet, som skapar resultat så vi håller vårt mål att ha nöjda kunder. Som person är du strukturerad, noggrann, serviceinriktad och självständig. Den garantikoordinator vi söker är en lagspelare som samarbetar med olika stödresurser och specialister både i regionen men också inom affärsområdet. Din kommunikativa förmåga är hög både verbalt och skriftligt. Vi söker dig som har förvaltningsutbildning och/eller byggteknisk utbildning. Erfarenhet från byggbranschen, entreprenadjuridik och BAS-U är meriterande för denna tjänst.

Placeringsort är Örebro. Ansökan sker genom vår enkla registrering där du bifogar ditt CV med infogat personligt brev. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, anställning kan ske under ansökningstiden. Körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Git Hjulström, 0725 33 75 55,
Lina Gorgis, Personalsamordnare, 0725-33 48 18,
Mer info
Kontaktperson Git Hjulström
Telefon 0725 33 75 55
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.