Driven arbetsledare till Örebro län

Driven arbetsledare till Örebro län

Vi erbjuder en intressant arbetsplats med många spännande projekt av olika karaktär och en hög trivsel tillsammans med härliga kollegor.

Vi söker Arbetsledare som har lite längre erfarenhet inom yrket.

I rollen som Arbetsledare jobbar du nära Platschefen med produktionen av våra projekt. Du kommer att bli involverad i många delar såsom ledning, planering, genomförande och uppföljning i projektets alla delar. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, både tidsmässiga och ekonomiska. Vi har mycket stor del egen personal på yrkesarbetarsidan och vi har en stab av kompetenta specialister som stöttar dig och projektet i dagliga utmaningar och frågeställningar. Att vara Arbetsledare innebär en roll med många kontaktytor gentemot underleverantörer, beställare m fl. Dessutom får du ett stort nätverk inom Peab både lokalt, regionalt och i hela Sverige.

Din profil

I en roll som erfaren Arbetsledare bör du ha god praktisk erfarenhet från olika former av byggproduktion och gärna en byggteknisk utbildning. Du har kompetens och engagemang som bidrar till en bra och säker arbetsmiljö. Du tycker om problemlösning och är en lagspelare där du har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Vidare är du ansvarstagande för ditt eget och din grupps arbete då du förstår att en nöjd kund kommer tillbaka!

Vi arbetar löpande med tillsättning, dock kommer merparten utav intervjuer ske efter v 31. Placeringsort är Örebro och Lindesberg.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Lina Gorgis, Personalsamordnare, 0725-33 48 18,
Magnus Nilsson, 0730-36 86 49,
Mer info
Kontaktperson Lina Gorgis, Personalsamordnare
Telefon 0725-33 48 18
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.