Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör till Peab i Örebro

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en strukturerad och samarbetsvillig entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra projekt i Örebro. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du att arbeta med kalkylering, kontraktsadministration och inköp. Du rapporterar till arbetschefen och arbetar dagtid. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer samt ansvara för projektering i både mindre och större skala.

Om dig

Vi söker dig som
  • har god dator- och systemvana
  • har minst två års erfarenhet av arbete från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef, prognosarbete, kalkyl och projektekonomi och arbete som entreprenadingenjör
  • har teknisk utbildning på högskolenivå alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling
  • har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen.
Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är strukturerad och samarbetsvillig i ditt arbete. Du ser till så att dina arbetsuppgifter utförs med stor noggrannhet. Vidare är du en engagerad person som håller ordning på vad som ska göras och ser till att arbetet utförs ordentligt. Du har en förmåga att skapa goda kundkontakter.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen, har arbetat med projektekonomi och har arbetat i en liknande roll tidigare.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som entreprenadingenjör hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Lina Gorgis på telefonnummer: 072 533 48 18 eller via e-post: lina.gorgis@peab.se.

Tillträde: enligt överenskommelse
Omfattning: heltid
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.