Vill du arbeta i en varierad miljö tillsammans med härliga kollegor i en roll som erbjuder stora möjligheter att utvecklas och påverka inköpsarbetet? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Peab Anläggning i Örebro söker nu en affärsfokuserad och prestigelös inköpare som kommer tillhöra regionens centrala inköpsorganisation och vars huvudsakliga uppgift är att stötta regionen i våra anbuds- och produktionsprojekt.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att stötta våra arbetschefsgrupper genom hela anbudsprocessen, från upphandling till färdigställande av projektet. Du kommer bland annat arbeta med leverantörsbedömningar, förhandlingar, kontrakt samt uppföljning i enlighet med Peabs inköpsprocess. Rollen innebär även att du arbetar med leverantörsutveckling och du ansvarar för att säkerställa inköp till lägsta totalkostnad innefattande kvalitet, service, logistik, leverantörsprecision och minimerad riskexponering.

Vem är du

För att du ska trivas i rollen är du en affärsfokuserad person med ett brinnande engagemang och bra förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, kommunikativ och självständig. För dig är det viktigt att arbeta i enlighet med Peabs etiska riktlinjer genom hela inköpsprocessen.

Du tycker om att ta ansvar och eftersom rollen innebär många kontaktytor både internt och externt är det viktigt att du trivs med att etablera nya kontakter och kan agera trovärdigt i flera olika miljöer.

Vi ser gärna att du läst en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete. Har du dessutom arbetat med inköp inom bygg eller anläggningsbranschen är det starkt meriterande. Du behärskar god svenska i tal och i skrift. Då det förekommer resor till våra byggprojekt i regionen är körkort B och bil ett krav. Ansvarsområde är Örebro och Västerås med omnejd. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Esping
Telefon 0733372410
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.