Tekniker till PAAM SYSTEMS

Tekniker till PAAM SYSTEMS

Om jobbet

Är du en teknikintresserad och driven person? Vi söker dig som aktivt söker nya utmaningar i arbetet, som trivs med många kontaktytor och vet vem du är.

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker genomför du installationer såväl hårdvaru- som mjukvarumässigt. Du arbetar med felsökning och felavhjälpning, både av hårdvara och mjukvara. Du identifierar även förbättringar och förbyggande åtgärder. Detta görs ute hos kund och på distans via fjärruppkopplingar.

Formella krav
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Det är meriterande med erfarenhet av monterings- och/eller installationsarbeten.
Som person är du social, drivande, ansvarstagande, lösningsorienterad och initiativrik. Du har någon form av tekniskt intresse och ett praktiskt handlag.

Övrig information


Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående då vi gör löpande intervjuer. Välkommen med din ansökan!
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan och eventuella frågor gällande tjänsten skickas till magnus.sandstrom@paam.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://paam.se/en/
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PAAM Systems ger kunden kontroll över sina tillgångar med hjälp av elektronisk spårbarhet.
PAAM Systems strävar efter att ligga längst fram på marknaden, både när det gäller kund- som teknikutveckling. Alla lösningar är made by PAAM. AXSOR är systemet och EAGLE den produkt som gör att kunden får full kontroll i sin vardag.
Allt inom PAAM Systems baseras på ansvar, respekt och reflektion. Det gör att vi behandlar vårt arbete, våra kontakter och kollegor på ett sådant sätt som vi själva vill bli bemötta.
Tillväxt är ledordet – på ett etiskt och moraliskt oantastligt sätt.