Cloud Solutions Architect

Cloud Solutions Architect

Söker du ett spännande och utmanande arbete i ett expansivt företag med höga ambitioner?

Vi erbjuder dig en arbetsplats där framåtandan är tydlig, där du får arbeta i teknikens framkant och utvecklas med de bästa i ett härligt gäng där alla hjälps åt och ställer upp för varandra.
Tack vare fortsatt ökad efterfrågan på Proact:s tjänster så finns möjligheten för dig med rätt ambitioner.

Ditt nya jobb på Proact

Som Cloud Solutions Architect arbetar du med design, lösningar och tjänsteutveckling i samarbete med affärsutveckling, leveransteam, partners och Proact:s kunder.
Detta är en teknisk roll, där du kommer att vara ansvarig för utveckling av lösningar till både befintliga och nya kunder. I rollen ingår att vara kundens rådgivare och hjälpa kunderna med transformation till molntjänster såväl i teorin som i praktiken. Beroende på vad som är rätt för kunden kan det vara publika molntjänster såsom Azure, AWS, privata eller hybrida molntjänster.
Ditt arbetsfält kommer primärt vara Sverige men internationellt arbete kan förekomma från tid till annan beroende på uppdragets karaktär.
Förutom att vara engagerad i kundprojekt som både rådgivare och utförare kommer du också vara involverad i affärsprocessen som tekniskt stöd i frågor rörande design och teknikval.

Vem är du?

Vi söker dig med en djup förståelse för molntekniker och med erfarenhet av att hjälpa kunder att utveckla sin IT-plattform mot molntjänster. Du är van att leda djupa diskussioner runt såväl teknisk arkitektur som programteknisk design med molntjänster som driftplattform.
Du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt ha agerat rådgivare och arbetat med arkitektur, design, implementering och har kunskap om vad som krävs arkitektoniskt för att säkerställa tillgänglighet, tillförlitlighet och prestanda. Erfarenhet av applikationsutveckling, applikationsförvaltning, deployment, orkestrering, release eller Application Performance Management är meriterande.
För att lyckas behöver du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du gillar teamet där du får nytta av din goda samarbetsförmåga. Du har också förmågan att etablera goda relationer med partners och leverantörer och är van att agera som områdesexpert både internt som externt.

Proact

Inom Proact-koncernen är vi ca 850 anställda och finns i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Nederländerna, Norge, Slovakien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland och USA.

Proact grundades 1994 och moderbolaget Proact IT Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 1999 under symbolen PACT.
Sök gärna ytterligare information om Proacts verksamhet på hemsidan enligt länken uppe till höger.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.