Delprojektledare inom mekanisk konstruktion till Outokumpu i Degerfors

Delprojektledare inom mekanisk konstruktion till Outokumpu i Degerfors

Vill du utvecklas inom projektledning?

Till Outokumpu i Degerfors söker vi nu dig som har några års erfarenhet inom mekanisk konstruktion och som vill ta ditt nästa steg riktat mot projektledning. Hos Outokumpu får du möjlighet att växa in i rollen som projektingenjör - och ta dig an större och större utmaningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansvarsområde

Outokumpu driver en verksamhet med en stor maskinpark med många olika maskiner och processer. Det ger dig en unik möjlighet att bredda din kompetens och kunnande. Utifrån din tidigare erfarenhet kommer tjänsten att utvecklas från konstruktion och ledning av delprojekt till att omfatta mer och mer komplexa projekt där du på sikt har helhetsansvaret.

I din roll har du ansvar för att ta fram tekniska lösningar utifrån anläggningens utvecklingsbehov. En del konstruktioner tar du fram på egen hand och driftsätter, men du kommer också att projektleda insatser som omfattar externa leverantörer.

Din profil

Du är utbildad ingenjör med relevant inriktning eller har motsvarande erfarenhet. Vi tror att du tidigare har arbetat med mekanisk konstruktion men också erfarenhet av elkonstruktion ses positivt. Om du redan har erfarenhet av projektledning är det givetvis positivt, men detta ges du annars möjlighet att utvecklas inom.

Du har goda kunskaper i CAD och gärna i MS Project. Då du kommer att kommunicera med medarbetare och leverantörer så krävs det att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du analytisk, strukturerad och lösningsfokuserad. Du har en god affärsmässig förståelse. Ditt ödmjuka och inlyssnande förhållningssätt gör att du lätt att skapa kontakter. Du är engagerad i ditt arbete och har en stark vilja att driva igenom förändringar
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.