Säljare, DVH

Säljare, DVH

Orkla Care söker en målfokuserad säljare för dagligvaruhandeln i Örebro med omnejd.
Vi söker nu en målfokuserad säljare för dagligvaruhandeln i Örebro med omnejd som ska driva försäljningen mot uppsatta mål. Som säljare hos Orkla Care har du en viktig roll hos en stor aktör inom dagligvaruhandeln.

Du kommer arbeta med en bred produktportfölj där flera varumärken är marknadsledare inom respektive kategori. Orkla Care erbjuder produkter inom hälsa och välbefinnande samt hem och personlig hygien. Några av våra kända varumärken är Family Fresh, Grumme, Bliw, LdB, Nutrilett, Maxim, Möllers, Jordan, Salveqvick och Samarin.

Mer om tjänsten
Huvuduppgiften i denna roll är att genom goda upparbetade affärsrelationer i butikerna samt utifrån olika strategier stärka Orkla Cares position på marknaden. En del av dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att vara att optimera butikernas försäljning och lönsamhet med hjälp av analyser av butiksdata, kampanjarbete samt ombyggnationer i butik.

Vi tror att du är en person som är driven, konsultativ, inspirerande och har förmågan att skapa och förmedla ett mervärde för kunden, som i sin tur leder till ökad lönsamhet för bägge parter. Som person vill du alltid göra det lilla extra såväl i dina kundkontakter som i ditt dagliga arbete.

För att lyckas i rollen krävs det att du brinner för försäljning, är uthållig och tar dig an dina utmaningar med stort engagemang och lojalitet. Du trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo och du har förmågan att själv driva på ditt dagliga arbete för att nå uppsatta mål. Till din hjälp har du starka varumärken samt en erfaren och kompetent organisation.

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du är villig att arbeta hårt och är en naturlig lagspelare. Samtidigt har du modet att utmana andra eller själv utmanas. Du motiveras av tävling och vill gärna överträffa uppsatta mål.

Distriktet omfattar Örebro, Arboga, Eskilstuna, Köping och Ludvika. Tänkt bostadsort är Örebro alternativt annan ort inom distriktet. Du rapporterar till Regionchef för aktuellt distrikt.

Vi erbjud dig:
 • Ett spännande företag med en stark produktportfölj
 • Ett omväxlande, utvecklande och stimulerande arbete
 • Engagerande och härliga kollegor med ett gemensamt fokus
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • Bra villkor med generösa motivations- och belöningssystem
Vi söker dig som:
 • Har minst ett par års erfarenhet som säljare inom dagligvaruhandeln och/ eller erfarenhet från butiksledet inom DVH
 • Är en driven och målfokuserad säljare
 • Är uthållig och arbetar långsiktigt.
 • Har en god struktur och planeringsförmåga
 • Är bra på att bygga och utveckla affärsrelationer
 • Är engagerad, flexibel och lösningsorienterad
 • Är van att arbeta med digitala säljverktyg
Har du en eftergymnasial utbildning är detta meriterande. Har du erfarenhet av att arbete i Genero är detta ett plus.

Våra kärnvärderingar är: modig, pålitlig ochinspirerande. Värderingarna styr våra handlingar och våra beslut och reflekterar den standard som förväntas av oss medarbetare på Orkla.

Låter detta intressant?
Välkommen med din ansökan redan idag!


Tjänsten kommer att tillsättas omgående därför kommer urval att ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål. Önskas ytterligare information når du Cecilia på cecilia.arbestal@thenextone.se alternativt 0709-76 47 09.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du ansök knappen.
Vi hanterar våra rekryteringsprocesser i enlighet med den nya dataskyddsförordningen(GDPR) och kan därför inte ta emot ansökningar via e-post.

Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

Mer om Orkla Care:
Orkla Care är en ledande leverantör av kosttillskott, hälsoprodukter, personliga hygienprodukter, sårvårdsprodukter och tvätt och rengöringsprodukter i Skandinavien. Några av de mest kända varumärkena är Grumme, Nutrilett, Family Fresh, Pharbio. Möllers, Maxim, Sun, LdB L300, Zalo Salvequick och Jordan. Produkterna säljs via dagligvaruhandeln, hälsokostbutiker och apotek. Orkla Care ägs av norska Orkla som är den ledande aktören inom FMCG i Norden och Baltikum, med andra viktiga marknader i Centraleuropa, Österrike och Indien. Totalt 18.000 anställda är verksamma i 20 länder, med en omsättning på över 40 miljarder NOK. Vi sitter i nya och moderna lokaler i Solna Business Park. Läs gärna mer på www.orklacare.se

Sökord: säljare, dagligvaruhandeln, dvh, FMCG, försäljningsjobb, säljjobb, försäljning, säljare, fältsäljare, distriktssäljare, sälj, distrikt, fält, sales, B2B, regionansvarig, distriktsansvarig, field sales, representative, jobb, job, karriär, career, medarbetare
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 aug (52 dagar kvar)