Drifttekniker

Drifttekniker

Jobbeskrivning

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Havrefras, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Vi söker en Drifttekniker / pannskötare till vår anläggning i Örebro.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som drifttekniker är du en del av vår avdelning som ser efter, underhåller och förbättrar mediaförsörjningen till vår produktionsanläggning för Risifrutti och pulverprodukter i Örebro. I första hand förser vi produktionens processutrustning med ånga, kyla och tryckluft. Vi har också hand om inomhusklimatet för hela anläggningen. Produktionens försörjning av ånga, kyla och tryckluft är vår första prioritet och du är en viktig del av vår avdelning med fyra anställda.

Dagliga ronder och planerad service upptar merparten av tiden. Anläggningen består av gasoldriven ångpanna och reservpanna på olja. Ångan används i tillverkningen av Risifrutti och distribueras i tre olika tryck. Kyla och tryckluft används till all produktion. Hos oss finns ett stort antal styrningar, pumpar, ledningar och ventiler att se efter. Avdelningen ansvarar för fastighetsunderhåll och vi hjälps åt så jobben blir gjort.

Arbetet är förlagt till dagtid med övertid på helg några gånger per år.

Vid frågor vänligen kontakta Teknikchef Ingvild Bentzröd Svensson på telefon 070-3050587.
Sista ansökningsdag 2021-03-04. Välkommen med din ansökan!

Profilbeskrivning

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av driftteknik eller annan relevant erfarenhet och tycker det är intressant att lära känna vår anläggning. Vi ser att initiativförmåga och ansvarstagande är viktigt. Arbetet är varierat och mångsidigt varför samarbetsförmåga och flexibilitet krävs.

We offer:

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utvekla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Orkla Foods Sverige AB
Sista ansökningsdag 4 mars 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, vi kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör mellanmål från Risifrutti i Örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. I Eslöv och Simrishamn tillagar vi alla våra veganska produkter och i Tingsryd pressas alla bär till våra JOKK drycker.

Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi vässar våra krafter och smaklökar för att skapa innovation, driva utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch och göra våra varumärken ännu godare och bättre"