Verktygsmekaniker till Orica

Verktygsmekaniker till Orica

Är du teknikintresserad och har en god förståelse för underhållsprocesser och mekanisk utrustning? Samt värderar samarbete och självklart älskar att meka! Perfekt! Orica öppnar upp möjligheten för dig som är mekaniker med några års erfarenhet av service och underhåll av maskiner och verktyg.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Oricas räkning en mekaniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Orica under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som verktygsmekaniker ansvarar du för att förbereda, underhålla och förbättra de verktyg som krävs i vår produktionsutrustning för tillverkningen av våra produkter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra underhåll av verktygen som används i den dagliga verksamheten
  • Utföra mekaniskt underhåll samt dokumentera utfört underhållsarbete och förbättringar
  • Bearbetning av maskindelar och reservdelar.
  • Medverka i planeringen och utförandet vid planerade stopp, förbättringar och projektarbeten.
  • Utföra service och underhåll på stansverktyg (Finmekanisk slipning, montering, justering etc).
Vi söker dig som:
Tidigare arbetat som mekaniker inom tillverkande industri eller arbetat i verkstadsmiljö och skapat dig erfarenhet inom något av följande områden: mekanik, maskinbearbetning, finmekanik, lödning, pneumatik, hydraulik, verktygsslipning, underhållsprocesser. Vidare har du intresse för teknik och systemvana. Har du mekanikerutbildning är det meriterande men inte ett krav. Du har B-körkort samt behärskar svenska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Orica. Som person är vi övertygade om att du går igång på att lösa problem, värderar god kvalitet samt är noggrann. Vidare trivs du i ett arbete där du både jobbar ensam och samarbetar med kollegor. Då arbetet kräver att du kan jobba självständigt samt anpassa din dag efter verksamheten.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gyttorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sanna Ehn

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!