Lönespecialist till vår samarbetspartner!

Lönespecialist till vår samarbetspartner!

Om jobbet

OnePartnerGroup har fått i uppdrag att hantera rekryteringsprocessen av en lönespecialist till en av våra kunder.

Huvudsakliga ansvarsområden

Som lönespecialist kommer du ansvara för att den löneadministrativa processen sköts på ett så korrekt och effektivt sätt som möjligt.
  • Du kommer att ha ett nära samarbete med kund
  • Supporta i försystem
  • Beräkna och utföra en lönekörnings alla moment och leverera önskade underlag till kund
  • Behjälplig i uppföljningar och analyser som kunden önskar
  • Säkerställa att kunden följer lagar och regler inom löneområdet
  • Förstå och tolka arbetsrättslig information
  • Ansvar för kontakter med berörda instanser i lönerelaterade frågor
  • Ta fram information och underlag som kunden efterfrågar
  • Löpande arbeta med förbättring och effektivering av ansvarsområdet
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser framför oss att du som söker denna roll har en relevant utbildning, men framförallt gedigen erfarenhet av löneadministration och personaladministrativa system. Du har kunskap inom löneprocessens alla faser. Du har även erfarenhet av att hantera kundkontakter.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen har du god förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du är kreativ med ett stort intresse för problemlösning. Du värdesätter kvalité och service. Du behärskar både svenska och engelska utan problem.

Placeringsort: Örebro

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se