Industrielektriker till ONE Nordic i Örebro

Industrielektriker till ONE Nordic i Örebro

Vi rekryterar nu industrielektriker med inriktning elkraft för anställning hos vår kund ONE Nordic i Örebro.

Om ONE Nordic
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Arbetsbeskrivning
Som industrielektriker med inriktning elkraft kommer du att arbeta med drift- och underhåll av stationer och industrianläggningar inom spänningsintervallet 0,4-10 kV. I tjänsten ingår provning, periodiska kontroller och felavhjälpning av apparater i ovanstående anläggningar. Det ingår även kopplingar och driftåtgärder i anläggningarna. Tjänsten kan komma att innefatta beredskapstjänstgöring.

Vem är du?
Du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning elkraft, eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du är van vid arbete i stationer, ställverk och industrianläggningar.
Du bör ha kunskap om både hög- och lågspänning, styr- och reglerteknik samt gärna PLC-vana.
Svenska språket behärskar du i tal och skrift.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social kompetens. Du vet värdet av god service och kvalitet.
Du är en person med driv, uthållighet och samarbetsvilja. Vi förutsätter att du gillar att lösa tekniska problem. Du har fömågan att arbeta både i grupp och självständigt.

Övrigt
B-körkort är ett krav.
Arbetet kan komma att ske på höga höjder och i trånga utrymmen samt både inom- och utomhus.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstid och lön:
Dagtid (jour kan förekomma) /Fast lön

Övrig information:
Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartnerGroup
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (5 dagar kvar)