Reservdelstekniker till Örebro

Reservdelstekniker till Örebro

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft -att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Är du en person som trivs med att arbeta serviceinriktat och alltid sätta kunden i fokus? Söker du en problemlösande roll där du får arbeta med service och samtidigt ha användning av ditt intresse för teknik? Vi söker en reservdelstekniker till en av våra kunder i Örebro.

Dina arbertsuppgifter

I rollen som reservdelstekniker blir din främsta uppgift att ge god kundservice till kunder över disk, telefon och webb. Du identifierar kundens behov och ger förslag på optimala lösningar. Andra delar du kommer arbeta med;
  • Administrera och hantera ordrar, offerter och fakturering
  • Säkerställa att lagerhantering och leveranser sker på rätt sätt
  • Fronta och prissätta produkter i butiken
  • att hantera reservdelsbehov och bereda reservdelsorder
  • att noga tolka teknisk information för att hitta korrekta delar till varje enskild reparation
  • att besvara samtal och på ett strukturerat och professionellt sätt
  • att vara en del av serviceteamet
Vem är du?

Vi söker dig som minst har tekniskt gymnasium, meriterande är några års erfarenhet från liknande arbete. God datamognad krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Du hanterar det svenska språket bra både skriftligt och muntligt. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och bemöter både interna kunder och externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du bidrar med gott humör och har hög arbetsmoral.

Övrigt

Omfattning: Vikariat på minst 1 år, heltid med start under juni

Placering: Örebro

Arbetstider: Dagtid vardagar

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då det är löpande antagning och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-05-18. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar dig till att söka via annonsen.

Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 18 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se