Projektledare till OBOS // Örebro

Projektledare till OBOS // Örebro

Vi strävar efter att utveckla framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. Vi, OBOS Sverige, är en av Nordens ledande bostadsutvecklare som genom effektivt byggande och strategiska markköp finns där människor vill bo och leva. Genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan samt systerbolagen OBOS Kärnhem och OBOS Nya hem utvecklar och bygger vi bostäder som blir till hem. Det vill säga villor, kedjehus och flerbostadshus i både städer och på landsbygden. Vi skapar trivsamma områden och miljöer mellan husen - från samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor, kommersiella byggnader till infrastruktur. Vi ingår i norska OBOS vars säte är i Oslo - en medlemsägd koncern sedan 1929 och ägs idag av sina 500 000 medlemmar i såväl Norge som Sverige. Tack vare en kommersiellt framgångsrik styrning av verksamheten har OBOS byggt en stark finansiell ställning där vinsterna investeras i fler bostäder. OBOS är även en ledande aktör inom industriellt och hållbart byggande i trä och bygger platsbyggda flerbostadshus i Sveriges större städer. 2020 sålde OBOS totalt 3 262 bostäder, varav 1 516 i Sverige. OBOS mål är att erbjuda 20 % av bostadsutbudet genom alternativa boköpsmodeller för att ge fler människor möjligheten att äga sitt boende - på så vis bidrar OBOS till en hållbar samhällsutveckling.

Nu fortsätter vi att växa och söker tillsammans med Oddwork efter vår nya Projektledare som ivrigt vill ta plats på spelplanen som en av våra centrala nyckelspelare!


Om tjänsten som Projektledare
I rollen som Projektledare kommer du ansvara för bostadsproduktionen i vår projektverksamhet runtomkring Örebro, Karlstad och Kristinehamn. Från gruppbyggda småhus till flerbostadshus i trä, är du med och skapar bostadsdrömmar för människor - året om. Men låt oss ta det från början: Efter att markförvärv är gjort av Affärsutvecklare, detaljplanen är satt av Projektutvecklare - då kommer du in och börjar driva byggledningen för delarna som avser entreprenad och produktionen för regions projekt du medverkar i. Med ansvar för att driva och leda entreprenaden från planering till garantibesiktning ser du till att genom hela projektet ansvara för ekonomi, kvalitet och genomförande.

Dina huvudsakliga ansvarsområden
  • Ekonomiskt optimera projekten i initialt skede samt löpande vid behov
  • Ansvara för projekteringshandlingar samt entreprenadernas genomförande
  • Ansvarig för entreprenaders upphandlingar, förhandlingar och avtal
  • Medverka till att projekten uppnår god lönsamhet
  • Uppföljning och rapportering i projekten
  • Att tillsammans med Projektutvecklare medverka vid utformning/utveckling av nya projekt
Det här är en roll för dig som trivs att varva tiden på kontoret med att vara ute på fältet och följa utvecklingen på de olika byggarbetsplatserna. Vill du leda projekt från ritning till inflyttningsfest? Då tycker vi du ska söka redan idag och bli en del av laget OBOS!

Vi söker dig som...
... har förmågan att öppna dörrar, var du än går! Vi tror att din grund består av förtroende, väggarna byggda av affärsmässighet och taket bestående till stora delar av struktur - uppvärmt av din centralvärme. Precis som när du spelar monopol, är du också i jobbet immun mot stressiga moment och tänker alltid ett steg framåt. Visst har du ett serviceinriktat och lösningsorienterat sätt - alltid med resultat i blicken? High five. Din kommunikativa förmåga och doer-mentalitet får entreprenader upphandlade, maskiner att starta och projekt att rulla. Vidare hoppas vi på att du är självgående, skicklig på att planera din egen tid och gillar idén av att se livet börja blomstra mellan husen. Tillsammans bygger vi för livet.

Våra önskemål till dig:
  • Branschvana med erfarenhet av projekt- och byggledning, ekonomisk styrning samt budgetansvar från bostadsprojekt med gruppbyggda småhus och flerbostadshus. Gärna erfarenhet av prefabricerade byggsystem i trä.
  • Högskoleingenjörsutbildning
  • Körkort
Varför OBOS?
OBOS koncernen är ett värderingsstyrt bolag där allt vi gör genomsyras av dessa värderingar; Skickliga, Kvalitetsmedvetna, Offensiva, Lönsamma och Engagerade. Det sägs att ett företag som satsar på sina kunder satsar ännu mer på medarbetarna - och våra medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet. Vi tar ansvar, både ekologiskt och socialt. Exempelvis avsätter vi 10 miljoner om året som går tillbaka till samhället i allt från lekplatser till knattefotboll. För varje hus vi säljer planterar vi träd och som namnparter till damallsvenskan bidrar vi till ett mer jämställt samhälle. Precis som du, älskar vi att ha roligt tillsammans och missar sällan ett tillfälle för gemensamma aktiviteter både på och utanför kontoret.

Vill du dra på dig OBOS-tröjan och bli en i laget? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Radiatorvägen 11, Örebro

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-02-04

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Kontaktperson Oddwork Sweden AB
Telefon 031892835
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 jan 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.