Projektledare till Myresjöhus (del av OBOS) // Örebro

Projektledare till Myresjöhus (del av OBOS) // Örebro

Hemlängtan sedan 1927. Myresjöhus är en av Sveriges äldsta hustillverkare och har levererat över 95 000 hus. Vi är en del av OBOS som är en av Nordens största bostadsutvecklare och vi lägger stor vikt vid både landskap och grannskap. Med ett mångfasetterat hussortiment, både färdiga husmodeller och skräddarsydda hus, hjälper vi familjer att uppfylla sina husdrömmar. Tillsammans med Oddwork söker vi nu efter en Projektledare som vill gå över tröskeln och bestämma, tillsammans med våra kunder, vilken sida av huset morgonkaffet avnjuts bäst. Vi ser fram emot att öppna dörren för just dig!

Om tjänsten som Projektledare
I rollen som Projektledare kommer du få fullt ansvar för flera parallella projekt; från husförsäljning till inflyttningsfest, där du redan i säljprocessen stöttar säljaren med priser och önskemål från kund. Du balanserar skickligt våra kunders önskemål och koncernens produktionsvillkor samt säkerhetsföreskrifter - alltid utifrån satta kostnads-, tids- och kvalitetsmål. Slutresultatet? En uppfylld husdröm! Med hjälp av din affärsmässighet och fingertoppskänsla drivs projekten framåt där du koordinerar och håller kontakten med så väl underentreprenör som fabrik, huvudkontoret och kund. Det här är en roll för dig som trivs att varva tiden på kontoret med att vara ute på fältet och följa utvecklingen på de olika byggarbetsplatserna.

Vi söker dig som...
... har förmågan att öppna dörrar, var du än går! Vi tror att din grund består av förtroende, väggarna byggda av affärsmässighet och taket bestående till stora delar av struktur - uppvärmt av din centralvärme. Precis som när du spelar monopol, är du också i jobbet immun mot stressiga moment och tänker alltid ett steg framåt. Visst har du ett serviceinriktat sätt och resultat i blick? High five. Din kommunikativa och handlingskraftiga förmåga får kontrakt att signas, maskiner att starta och projekt att rulla. Vidare hoppas vi på att du är självgående, gillar att planera din egen tid och se husdrömmen växa fram från ritning till inflyttningsfest!

Våra önskemål till dig
  • Har goda erfarenheter av att jobba i projektform och ansvara för projekt från start till mål med eget budgetansvar
  • Erfarenhet av upphandling av UE samt entreprenadverksamhet
  • Excelfantast
  • Erfarenhet av husproduktion och nyproduktion samt kunna läsa byggritningar
  • Positivt om du har erfarenhet av att arbeta mot konsumentmarknaden
  • Du bör ha en förståelse för plan- och bygglagstiftning samt lagar och regler inom upphandling
Vad Myresjöhus erbjuder dig
Det sägs att ett företag som satsar på sina kunder satsar ännu mer på medarbetarna - och våra medarbetare ska må bra både i och utanför arbetet. Med aktiv friskvård och stöd till sociala aktiviteter skapar vi en möjlighetskultur och positiv kraft. Genom att vara en del av OBOS, skapar vi även en trygg anställning och känslan av att vara en del av något större. Vi på Myresjöhus har ett flexibelt tänk där vi ibland går utanför ramarna - så att kund kan välja ett mer personligt hem. Vill du vara med om den euforiska känslan att lämna över nyckeln till kunders husdrömmar? Då vill vi välkomna dig till en karriärsutvecklande roll och ett bolag som vill bli nordens största bostadsutvecklare. Klicka då in och sök idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Radiatorvägen 11, Örebro

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-06-05

Är du vår nästa kollega? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Kontaktperson Ellinor Hellberg
Telefon 031892835
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.