El- & Instrumenttekniker till Fortum Waste Solutions

El- & Instrumenttekniker till Fortum Waste Solutions

Din roll som El- & Instrumenttekniker

Rollen som El- och Instrumenttekniker är en omväxlande tjänst där du är väldigt mycket ute i verksamheten. Tjänsten innebär såväl förebyggande och avhjälpande underhåll på anläggningens processutrustning. Du kommer också att vara delaktig i ombyggnation och elinstallationsarbete på elanläggningar men också deltar du i olika projekt. Exempel på instrument är vågar, flödes – och tryckmätare men vi servar också driftsinstrument.

Fortum jobbar i underhållssystemet Maximo.

Rollen innebär att ingå i beredskapstjänstgöring på El- och instrumentavdelningen.

Vem söker vi?
Du som söker har en el-teknisk utbildning. Är du förtrogen med PLC-programmering är det en fördel liksom erfarenhet av processinstrumentering. Du har lätt för att läsa manualer och har kunskap inom instrumentoptimering och parametersättning.

Som person är du en lagspelare som kan behålla lugnet i alla situationer. Teamet hjälps åt varav god samarbetsförmåga är givet. Du är givetvis tekniskt intresserad men har också praktisk förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Mer info
Kontaktperson Helena Fiedler
Telefon 0705919033
Email Mejla Helena Fiedler
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oakconsulting.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Fortum?

Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Vår omsättning under 2018 uppgick till 5,2 miljarder euro och 57% av vår kraftproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är listad på Nasdaq Helsinki. https://www.fortum.se/

Fortum Recycling and Waste erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet i Norden. Vårt mål är att spara på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning, avfallshantering och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggnation. Fortum Recycling and Waste har nästan 650 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du hittar mer information på www.fortum.se/wastesolutions

Vad kan Fortum erbjuda dig?

Som El- & Instrumenttekniker kommer du att arbeta i ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor som trivs ihop. Vi arbetar ständigt med vår arbetsmiljö och har mycket stora krav på säkerhet för alla våra medarbetare. I företaget finns goda karriärmöjligheter för rätt person. Du kommer att arbeta på vår anläggning i Norrtorp/Kvarntorp, strax utanför Örebro.