Instrument-tekniker med elkunskap till Nouryon!

Instrument-tekniker med elkunskap till Nouryon!

Följ med på en resa i vår spännande expansionsfas! Vi expanderar och söker nu en El och instrument tekniker.


Nu har du den unika möjligheten att bli del av en familjär stämning men med en internationell anda! På vår site i Kumla arbetar 40 personer, tillhörande Nouryon som är en världsledande aktör inom kemibranschen. Vi har ca 10000 anställda i världen varav runt 2000 arbetar i Sverige.


Hos oss i Kumla investerar vi mer än 100 miljoner sek för att utöka vår produktionskapacitet för mikronäringsämnen, vilka används som väsentliga ingredienser på den globala jordbruksmarknaden. Efterfrågan på våra produkter ökar snabbt och denna expansion säkerställer att vi kan möta våra kunders krav framöver. Därför växer vi även i personal och letar efter dig! Vill du vara en del av vår verksamhet för en världsledande industri?

Om arbetet
  • Kontroll , kalibrering och felsökning av Instrument
  • Du deltar i arbete vid förebyggande åtgärder av underhåll och säkerställer proaktivt att dessa är fungerande
  • Arbete av inspektion/underhåll av elektriska installationer i explosiva miljöer i enlighet med standarder och föreskrifter
  • Förändring/byte av instrument
  • Arbete med frånkoppling och återinkoppling av elektrisk utrustning i reparation och utbyte samt inspektion och underhåll av elektriskt utrustning i allmänhet

Om dig
  • Utbildning inom underhållsteknik/processteknik/el/automation och/eller motsvarande erfarenhet
  • Du kan hantera att arbeta i en miöjö med höga säkerhets-och leveranskrav
  • Flytande i svenska
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med underhåll inom processområdet
  • Det är meritrande om du har El-behörighet


För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du drivs av att lösa problem och söka förbättring och utveckling. Du har en god analytisk förmåga och stor förmåga att arbeta proaktivt. Du har också ett stort fokus på säkerhet och arbetsmiljö.


Vidare önskar vi att du är noggrann och inte rädd för att ta initiativ för problemlösning. Vi arbetar med högt säkerhetstänk och du har förmåga att arbeta självständigt med säkerhetstänk i fokus. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig.

Ytterligare information:
Detta är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till underhållschefen och placerad i Kvarntorp. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Detta är en löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du behöver hjälp vänligen kontakta Recruiting.SE@nouryon.com


För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Ulrika Forsberg Brikell, Underhållschef, +46733056951


För mer information om tjänsten/rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Hugo Jobring, Talent Resourcing Partner, +46709577361


För fackliga frågor:

IF Metall, Sigfrid Weise, +4619585423

Mer om Nouryon i Kvarntorp

Vi producerar kelatbildare och mikronäringsämnen med järn, som ges till skördar på jordar med höga pH-värden. Vi producerar två typer av kemikalier, dels kelatbildare, som framför allt säljs till massaindustrin, och dels mikronäringsämnen, som säljs över hela världen. På båda produkterna är vi den största producenten i världen. Kelatbildare är kemikalier som bland annat används av pappersindustrin i samband med väteperoxidblekning av massa, kelatbildare binder upp metalljonerna i pappersmassan för att minska förbrukningen av blekkemikalier i bleksteget. Mikronäringsämnen gör det möjligt för växterna att ta upp spårämnen och på sätt får man en friskare växt som ger större fruktskörd. Produkterna som produceras i Kvarntorp förser växter med viktiga metaller, vilket bidrar till att öka jordbrukens produktivitet. Detta blir allt viktigare då den stigande världsbefolkningen minskar mängden jordbruksmark för livsmedelsproduktion och medför en ökad odling av näringsfattiga jordar. Det understryker vårt engagemang för hållbarhet och vårt initiativ Human Cities genom att bidra till att öka effekten av jordbruk i regioner med dåliga markförhållanden samt den växande trenden med urbana odlingar.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nouryon.com
Sista ansökningsdag 30 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.