Solcellsmontörer

Solcellsmontörer

Vill du jobba inom en växande framtidsbransch med möjlighet att utvecklas inom företaget? Då har du hittat rätt! Vi på Nepab söker omgående solcellsmontörer till vårt team i Örebro/Odensbacken.

Som solcellsmontör
ingår du i ett team som installerar solcellsanläggningar hos privatpersoner och företag. I arbetet ingår byggande av ställning och montering av fästmaterial och solpaneler.

Vi söker dig
som är har god arbetsmoral och samarbetsförmåga. Du är noggrann och van att arbeta praktiskt. Det är meriterande om du har jobbat som solcellsmontör men det är inget krav. Vi ser helst att du har relevant erfarenhet från byggsektorn (exempelvis takarbete, el, snickeri eller dylikt). Som montör är du Nepabs ansikte utåt, det är därför viktigt att du är serviceinriktad.

Kvalifikationer

Språk - Svenska

Körkort - B

Meriterande
Erfarenhet av solcellsmontage
Erfarenhet av takarbete
Fallskyddsutbildning
Utbildning ställningsbyggare
BE Körkort

Skicka din ansökan
till filip.fagerman@nepab.nu Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du skulle passa för den här tjänsten.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Filip Fagerman
Email Mejla Filip Fagerman
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nepab.nu
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nepab är verksamma inom Solenergi, El, Värmepumpar, Kyla och VVS. Vi började med solenergi 2014. Idag är vi en certifierad solcellsinstallatör med kontor i Örebro, Odensbacken och Ödeshög. Nepab erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag.