Skadedjurstekniker med inriktning som skyddsjägare

Skadedjurstekniker med inriktning som skyddsjägare

NOMOR SÖKER SKADEDJURSTEKNIKER MED INRIKTNING SOM SKYDDSJÄGARE FÖR TJÄNSTGÖRING I REGION NORDVÄST MED PLACERING I ÖREBRO.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en skadedjurstekniker med inriktning som skyddsjägare för tjänstgöring i region Nordväst placeringsort Örebro som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med att utföra saneringar av skadedjur och inspektioner mot skadedjur inom tjänsteområde samt skyddsjakt i huvudsak mot fågel ute hos våra kunder. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande.

I denna roll är det även viktigt att du är en person som får energi av att ha full fart på jobbet och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Här kommer du att få möjlighet att röra dig från kund till kund för att hjälpa dem med deras specifika behov.
Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil
Ett krav är att du har jägarexamen. Det är meriterande om du ägnar dig åt jakt och har detta som ett fritidsintresse. Du är kommunikativ och serviceinriktad och erfarenhet från arbete inom service är en stor fördel. Du har ett praktiskt handlag och är lösningsorienterad som person. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska

Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 28 februari 2021. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering.nordvast@nomor.se och märker din ansökan "skyddsjägare". Eventuella frågor besvaras av regionchef Anna Westin, anna.westin@nomor.se.
Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 5 apr 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med 8 regionkontor och 26 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.
Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.