Skadedjurstekniker för sommarjobb

Skadedjurstekniker för sommarjobb

NOMOR SÖKER SKADEDJURSTEKNIKER FÖR SOMMARJOBB I
REGION NORDVÄST MED PLACERING I ÖREBRO.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker skadedjurstekniker för tjänstgöring i region Nordväst placeringsort Örebro som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med att utföra saneringar av skadedjur och inspektioner inom tjänsteområdet skadedjur ute hos våra kunder. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande.

I denna roll är det även viktigt att du är en person som får energi av att ha full fart på jobbet och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Här kommer du att få möjlighet att röra dig från kund till kund för att hjälpa dem med deras specifika behov
.
Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.
Allmän visstidsanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten avser i första hand arbete under sommaren 2021.

Din profil
Du är kommunikativ och serviceinriktad. Du har ett praktiskt handlag och är lösningsorienterad som person. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska. Det är en fördel om du har erfarenhet från servicebranschen. B-körkort är ett krav.

Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 31 april. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till rekrytering.nordvast@nomor.se och märker din ansökan "sommartekniker örebro". Eventuella frågor besvaras av regionchef Anna Westin, anna.westin@nomor.se.
Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 24 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med 8 regionkontor och 25 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.

Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.