NeH Svenska AB söker Produktionsassistent

NeH Svenska AB söker Produktionsassistent

NeH Svenska AB fortsätter att expandera och vi behöver förstärka vårt team med engagerade och motiverade medarbetare till vår produktionsenhet i Örebro.

NeH Svenska AB är Sveriges marknadsledande företag inom profilmaterial och förser företag, förbund, evenemang och flesta landslagen med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

Vi söker personer som vill vara med i vårt vinnande team och ständigt utveckla företagets erbjudande till kunderna. Huvudkontoret ligger i Örebro är beläget på Nasta Herrgård samt vi har också produktion, logistik och eventgrupp i lokaler i Örebro. Stockholmskontoret ligger i centralt beläget. Vi kommer under 2022 bygga ett toppmodernt produktions- och logistikcenter som tar oss till nästa nivå för utveckling av hållbara produkter och tjänster till våra kunder.

Kort om tjänsten:

Vill du bli en del av NeH? Vi söker en medarbetare som ska arbeta med att förpacka produkter som producerats. Det innebär strykning, inplastning, paketering, etc. Som person är du noggrann och säkerställer att uppgifterna löses. Du trivs att arbeta i ett team och bidrar till gruppens utveckling.

Det dagliga arbetet är fokuserat på förpackning av producerade varor, men tjänsten kommer innebära varierande arbetsuppgifter med för att nå de produktionsmål som vi har.

Vi söker dig som:

· Är prestigelös, strukturerad och duktig på att prioritera.
· Är duktig på att samarbeta.

Kunskaper/erfarenheter för tjänsten:

· Bra erfarenhet är att ha arbetat inom produktproduktion.

Det här erbjuder vi:

· Marknadsledande bolag med välkända och etablerade kunder.
· Arbeta med erfaren personal.
· Möjlighet till personlig utveckling och påverka Din egen karriär.
· Bli delaktig i ett vinnande Team.


Placeringsort: Örebro

Start: Omgående enligt överenskommelse

Senaste ansökningsdag: 20/4, 2021Om NeH

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

Läs gärna mer om företaget NeH Svenska AB på www.neh.com.

Skicka in Ditt CV och personliga brev snarast möjligt till hr@neh.com,
MÄRK din ansökan i ämnesfältet med "Produktionsassistent". Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta: anneli.holm@neh.com
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.neh.com
Sista ansökningsdag 20 apr 2021 (5 dagar kvar)