Nasta Interiör söker driven butikschef

Nasta Interiör är en av Sveriges finaste inredningsbutiker och är beläget i en anrik herrgårdsmiljö strax utanför Örebro centrum, på Aspholmen bakom Nerikes brandstation. Det är en modern inredningsbutik på hela 300 kvadratmeter med fantastisk inredning med exklusiva, särskilt utvalda samt välkända varumärken som ex. Gant, Lexington,
Artwood, Skultuna etc.


Som butikschef på Nasta interiör kommer du inneha ett helhetsansvar över butikens dagliga verksamhet, vilka arbetsuppgifterna är utmanande och varierande. För att passa in i rollen tror vi att du är prestigelös, strukturerad samt social och utåtriktad då du är ansiktet utåt för butiken och skall ge kunden en förstklassig service, kunskap samt en extraordinär shoppingupplevelse.

Du behöver kunna känna av köpsignaler samt vara lyhörd för att bidra till att serva kunden efter dennes personlighet och specifika behov samtidigt som du vågar ta egna initiativ. Vi tror också att du är engagerad, handlingskraftig och agerar affärsmässigt i alla lägen. Att arbeta som butikschef innefattar arbetsuppgifter som exempelvis styling och möblering av butiken, driva våra sociala medier och kampanjer, daglig service, inköp av varor etc. Vi arbetar också med att hjälpa kunder att inreda sina hem och därför behöver du vara intresserad av inredning samt har koll på de senaste trenderna. Du behöver drivas av att ta stort eget ansvar samt viljan utvecklas behöver finnas då det finns stora utvecklingsmöjligheter för butiken. Det finns redan nu stora visioner av hur herrgården och butiken skall bedrivas vilket du får vara med på en spännande utvecklingsresa. Vi tror att du som person är tävlingsinriktad och gillar att arbeta under uppsatta mål som både lyfter dig och butiken till nästa nivå.

Detta är en tjänst på 100% och det är viktigt att du är flexibel då tjänsten innebär att du kommer arbeta även helger. Du behöver gilla att arbeta självständigt då du kommer att till stora delar att arbeta ensam i butiken men har även en kollega som avlastning på deltid.

Jobbet passar dig som gillar att arbeta självständigt samt ta eget ansvar.

Ansvarsområden:
  • Du ansvarar för god ordning och styling i butiken.
  • Du kommer att ansvara för sociala medier och kampanjer.
  • Inköp av möbler, detaljer och varor.
  • Ge en extraordinär kundupplevelse och en förstklassig service.
  • Driva och utveckla butiken samt webbutik.
Krav:
  • Erfarenhet av liknande arbete.
  • Tidigare arbetat med service, gärna inom detaljhandeln.
Meriterande:
  • Några års erfarenhet av liknande tjänst. Dock är personlighet det absolut viktigaste och att du passar in och trivs i rollen som butikschef hos oss.
Anställningsform:
Heltid, Tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas.
Med start omgående eller enligt överenskommelse.

Placeringsort : Örebro

Välkommen med Din ansökan, CV och personligt brev till hr@neh.com. Märk ansökan "Butikschef Nasta Interiör" i ämnesraden. Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så skicka in din ansökan snarast! Vid frågor kontakta Anneli.holm@neh.com

Sista ansökningsdagen är den: 7/2-2020

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.neh.com
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (20 dagar kvar)