Verksmaskinist - Asfaltverk Örebro

Verksmaskinist - Asfaltverk Örebro

Rollen hos oss
I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april tom december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong kan varierande arbetstider förekomma.

Dina erfarenheter
Du har med fördel erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Reparations och svetskunskaper liksom förarbevis för hjullastare är meriterande. Du behärskar svenska språket mycket väl i tal som skrift.

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer såväl internt som externt. Du är flexibel och stresstålig.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Örebro. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att at kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Carl Wennman, tfn 070-380 13 03 alternativt Johan Calmensten, tfn 070-344 80 61. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, sista ansökningsdatum är 28 september 2018.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.