Uppdragsledare konstruktion

Uppdragsledare konstruktion

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns specialistenheter med teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå. För att vi ska lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi bli fler. Därför söker vi nu en uppdragsledare till vår grupp i Göteborg, med placering i Örebro.

Dina nya utmaningar

Som Uppdragsledare kommer du att delta/leda projekteringsuppdrag med både tekniskt och ekonomiskt ansvar. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader. Du arbetar i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering. Uppdragen drivs i 3D. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra "allt själv" till att fungera som utpräglad uppdragsledare. Förutom projekteringsuppdrag ingår även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCC:s inköps- och produktionsenheter. Du kommer främst arbete med projekt inom Karlstad och Örebro men även stötta upp i andra städer vid behov och främst då Göteborg.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som är civilingenjör med minst 5 års erfarenhet av arbete som byggkonstruktör. Du har med fördel projekteringserfarenhet i 3D (Revit eller Tekla). Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och affärsinriktad. Rollen innebär en kombination av att arbeta självständigt och i grupp vilket du bör trivas med. Vi tror också att du har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. God tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar är meriterande för tjänsten. Arbetet innebär dagliga kontakter med många olika kundkategorier varför du måste vara en god kommunikatör.

Kom och väx hos oss!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling! Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Örebro där du sitter tillsammans med produktionspersonal inom avdelning Örebro/Värmland. Resor till Göteborg kan förekomma.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Specialistchef Tommy Berndtson 0703-591697. För frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Specialist Jonas Hermansson 0790-787993
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.