Site Manager – Tillverkning Asfalt Örebro

Site Manager – Tillverkning Asfalt Örebro

Nu söker vi en Site manager/platschef som ska ansvara för vår verksamhet gällande produktion, ekonomi och personal vid vår produktionsanläggning i Örebro.

NCC Industry arbetar med produktion av stenmaterial, asfalt samt asfaltbeläggningar. Genom en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial till våra asfaltverk och våra asfaltsprodukter passar till allt från gator, garageuppfarter och cykelbanor till motorvägar och flygfält. De huvudsakliga marknaderna är koncentrerade till de nordiska länderna, där NCC är den ledande aktören i branschen.

Här är dina nya utmaningar
Som Site manager/platschef inom asfalt är du ansvarig och delaktig i hela processen från produktionsplanering till leverans och uppföljning. Du arbetar nära vår kund genom hela skeendet och ser till att vi håller vad vi lovar avseende kvalitet, ekonomi och tid samt är den som ansvarar för arbetsmiljöfrågorna på asfaltverket. Som platschef arbetar du tillsammans med yrkesarbetare där ni driver affären framåt och där ni tillsammans i gruppen arbetar mot gemensamma mål. I din roll har du stöd av din närmsta chef, Area managern samt övriga specialistfunktioner inom NCC.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har kunskap om tillverkning av asfalt, bygg- och/eller mark och anläggning, gärna från en ledande roll när det gäller både små och medelstora anläggningsprojekt t.ex. inom beläggning av asfalt och/eller mark. Du har flerårig erfarenhet från arbete i produktion och har exempelvis jobbat som platschef eller som självgående arbetsledare med stort eget ansvar.

Som person är du drivande och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet vi bedriver. Det är av stor vikt att du har förmågan att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vår anläggning i Örebro.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist, Karin Österman de Wall, 079-078 72 10 eller Area Manager Johan Calmensten, 070-344 80 61. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande dock senast 2018-11-21.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 21 nov (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.