Projektinköpare Building Örebro/Värmland

Projektinköpare Building Örebro/Värmland

NCC Building avdelning Örebro/Värmland håller just nu på med flera spännande projekt, t.ex.Simhall i Filisptad, Ny skola i Filisptad, nya högspecialistsjukhuset vid USÖ i Örebro, nya Kulturkvarteret i Örebro, samt flera andra projekt. Vi har en ljus framtid i både Karlstad och Örebro och för att lyckas med alla kommande utmaningar behöver vi fler viktiga lagspelare till vårt lag!

Projektinköpare på Building i Örebro

Som Projektinköpare är du spindeln i nätet när det kommer till allt som rör inköp i våra projekt. Du driver inköpsfrågorna genom anbud, projektering, produktion och eftermarknad. Du ansvarar för förfrågningar, anbudsutvärderingar, förhandlingar samt tecknande av avtal. Som stöd finns dina kollegor i inköpsgruppen samt ett stort internt nätverk med experter inom bland annat juridik, miljö, energi och virtuellt byggande.

NCC har dessutom branschens bäst utvecklade inköpssystem i form av inköpsportalen som är ett fantastiskt verktyg i Projektinköparens vardag.

Du kommer att arbeta med allt ifrån bostäder till kommersiella projekt där du har ett nära samarbete med bland annat projektchef, platschef, arbetsledare, projektingenjör, projekteringsledare och installationssamordnare. Beroende på projektets omfattning kan du ansvara för ett eller flera projekt samtidigt. Som Projektinköpare tillhör du avdelningens specialistgrupp och rapporterar till gruppchef.

Din profil

Du bör ha några års erfarenhet av byggbranschen exempelvis som inköpare, platschef, projektledare, entreprenadingenjör eller arbetsledare alternativt kanske du är konstruktör som vill testa något nytt.

Du har byggteknisk utbildning på lägst gymnasienivå samt god förståelse för avtal samt entreprenad- och inköpsjuridik. Det är meriterande att ha arbetat i projekteringsskedet och har en vana att läsa ritningar.

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen som inköpare så har du;
  • En god förmåga att skapa- och bibehålla relationer såväl internt som externt
  • Nyfikenhet, du vill veta mer och lära dig nya saker
  • Lösningsfokus, du hittar nya lösningar
  • Förmågan att samarbeta och arbeta självständigt, du är en lagspelare!
  • En hög affärsetik
  • Noggrannhet som gör att du kan arbeta förebyggande i att se och hantera möjliga problem som dyker upp under projektets gång
Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts omgående, B-körkort är ett krav och placeringsort är Örebro.

Vi erbjuder en plats att växa på och karriärmöjligheter på ett stort företag som verkar över hela Sverige.

Kontakt och ansökan

Har du några frågor om tjänsten så hör gärna av dig till Gruppchef Gustav Uhnoo 076-521 51 61.

Registrera ditt CV och personligt brev nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2020-05-21

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.