Platschef/Site Manager Binab

Platschef/Site Manager Binab

Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet. NCC Industrys gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket Binab. Binab utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. I närmare 50 år har Binab varit ledande inom tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare. Just nu rekryterar vi en Platschef/Site Manager till vår verksamhet i Örebro.

Här är dina nya utmaningar
Som Platschef/Site manager har du det övergripande ansvaret för verksamheten inom avdelningen, som främst innefattar Mälardalen och Östergötland. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för prissättning, anbud samt produktion och samordning av alla projekt inom avdelningen. Du har ekonomiskt ansvar för hela avdelningen nordost. Du har personalansvar, i rollen ingår att leda såväl vår egen personal som underentreprenörer. Du bedriver projekten enligt tidplan och budget samt ansvarar för att kvalitets, miljö- och arbetsmiljöplaner efterlevs. Därutöver kommer du vara delaktig i arbetet med att sätta mål för hur vi ska arbeta och långsiktigt planera vår verksamhet. Organisationen befinner sig i en förnyelseprocess där digitalisering av arbetssätt successivt implementeras. En del av rollen innefattar därför att arbeta med denna utveckling och stötta verksamheten att arbeta med digitala arbetssätt.

De här erfarenheterna och egenskaperna tror vi att du har
Vi tror att du har relevant utbildning och/eller några års erfarenhet av personalledande position inom byggbranschen. Meriterande är erfarenhet inom området för tätskikt. Du trivs att leda platschefsgruppen och kan även driva något mindre arbeten själv. Du gillar att arbeta som projektledare och har förmåga att se affärsmöjligheter och lönsamhet i den verksamhet du bedriver. Vidare ser vi att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana i Officepaketet. Då verksamheten arbetar med förnyelse och digitaliserade arbetssätt tror vi att du är öppen för utveckling och framförallt IT och digitalisering. Som person är du drivande, affärsmässig och kundorienterad. Du har god entreprenörsanda och förmåga att skapa goda relationer. För att trivas i rollen ser vi också att du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Lyhördhet, förtroendeingivande och att trivs med att leda och skapa resultat tillsammans med andra är egenskaper som behövs för att lyckas i rollen. Då tjänsten innebär ett personalansvar är det viktigt att du trivs i rollen som ledare, är bra på att styra mot uppsatta projektkrav och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Vidare ser vi att du har sunda värderingar, god yrkesetik och verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placeringsort Örebro (Dyltabruk). B-körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Kom och väx!
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Halldin, Region Manager på telefon 0702-03 34 22. Vid frågor om rekryteringsprocess vänligen kontakt Jonas Hermansson, HR Specialist Rekrytering på telefon 0790-78 79 93. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.