Platschef/Blockchef till projekt Vattentornet, Örebro

Platschef/Blockchef till projekt Vattentornet, Örebro

Vill du vara med och bygga Örebros nya landmärke, vattentornet Lyra?
Till affärsområdet Infrastructure söker vi nu en Platschef/Blockchef i Örebro med kompetens och intresse för betong- och anläggningsprojekt. Vi har flera intressanta mark- och anläggningsprojekt framöver, bland annat bygget av vattentornet.

Välkommen till ett familjärt och värderingsstyrt bolag som samtidigt har resurserna för att ta sig an många och komplexa projekt!

Din roll
Som Platschef inom NCC ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Det innebär att du är ytterst ansvarig för projektplanering, resursanskaffning och genomförande avseende kvalitet, tid och ekonomi. Till din hjälp har du ett antal arbetsledare som tillsammans med NCC:s yrkesmän och underentreprenörer skapar nya landmärken i vår närmiljö. Rollen innebär således ett personalansvar där du förväntas samordna och motivera dina medarbetare till utveckling.

Utmärkande för NCC:s byggarbetsplatser är struktur, ordning och reda samt en god arbetsmiljö. Våra Platschefer har tillgång till stödresurser inom exempelvis kalkyl, inköp och projektering samt möjlighet att arbeta med de senaste tekniska plattformarna.

Din profil
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från branschen och en ledande roll som t ex platschef eller arbetsledare. Du har utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder samt goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Vi tror att en framgångsrik Platschef/Blockchef skapar och upprätthåller en bra relation till kunderna, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Därför ser vi gärna att du som person har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef/Blockchef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi erbjuder dig
På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. I rollen får du möjlighet att vara delaktig i framstående och långsiktiga projekt med en stor tjänstemannaorganisation på plats. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. På NCC satsar och tror vi på utveckling och utbildning, vilket gör att vi satsar från dag 1 på dig och just din kompetensutveckling hos oss.

Din ansökan
Vill du vara med i ett spännande projekt och utveckla verksamheten tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 12 april. I din ansökan ber vi dig skicka CV och ett personligt brev. Om du inte har dina dokument tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil.

Har du frågor om tjänsten, kontakta till Niclas Larsson produktionschef, telefon +46 702 502490.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.