Mättekniker

Mättekniker

Inom NCC i Örebro ser vi med optimistiskt på framtiden och vill av den anledningen utöka vårt team med en engagerad mättekniker.

Rollen hos oss
Som mättekniker är den ena dagen inte den andra lik. Du är den som både planerar och driver mätningsarbeten i projektet, har koll på att ritningar och mätdata sköts på rätt sätt och ser till att toleranser och krav efterhålls. Inom NCC strävar vi efter att arbeta mer och mer i 3D, vilket även gäller inom mättekniken. Vi har ett internt nätverk inom Geodesi, vilket innebär att du alltid har ett forum att diskutera aktuella frågor i.

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att det här är rollen för dig som trivs med att hantera relativt snabba kast och förändringar som kan uppstå i ett projekt. Vi utgår ifrån att du är strukturerad och detaljintresserad och tycker det är roligt med siffror och beräkning. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Dina erfarenheter
Vi tror att du har byggteknisk utbildning alternativt motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet, men framförallt ett stort intresse för mätteknik. Meriterande är erfarenhet från utsättning/mätning och anläggningsarbete samt utbildning inom mätteknik. Har du tidigare även arbetat med Autocad, Geo och maskinstyrning så är det ett stort plus.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta då gärna Niclas Larsson, 070-250 24 90.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så fort som möjligt.

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.