Account Manager

Account Manager

Vi söker dig som är ung och hungrig med dokumenterad säljerfarenhet!
Du som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Du som är social, har ett brett lokalt nätverk och hänger med i livet. För att lyckas som mediasäljare hos oss måste Du vara envis, självständig och älska att göra affärer! Du är inte rädd att kavla upp ärmarna så länge Du får belöning.

Du kommer att arbeta i ett entusiastiskt team av medarbetare. Tillsammans med våra övriga säljare kommer Du att bearbeta den lokala marknaden.

Du kommer i första hand att arbeta med Mellansverige-editionen av Nöjesguiden, som Du svarar för att fylla med annonser. Du kommer även att arbeta med våra temasidor, där Du en månad kan fokusera på matannonsörer och nästa månad på skidorter och allt som har med det att göra. Den här tjänsten är viktad mot printförsäljning, men Du förväntas hugga i där det behövs vid behov. Som säljare/account manager på HKM Publishing i Örebro arbetar

Du även med digitala medialösningar samt med våra printtitlar i Örebro (Marknad, Nollnitton och Handelsstaden). För den här rollen är telefonen Ditt viktigaste arbetsverktyg, även om Du gör en hel del besök och tar möten i Mellansverige. Vi förser Dig givetvis med ett välfyllt CRM, trevliga arbetskamrater och en grundlön med tillhörande resultatbaserad provision.

Kravspec- Erfarenhet av B2B-försäljning i mediebranschen, eller annan likvärdig erfarenhet.
  • Du förstår vår målgrupp, och för bonuspoäng: Du är en del av vår målgrupp.
  • Du har tempo och driv, vill nå resultat och tar gärna ansvar när det behövs.
Placering: Örebro

Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2019 (20 dagar kvar)