Erfaren redovisningskonsult

Erfaren redovisningskonsult

Är du vår nya kollega?

Vi söker en ny medarbetare till oss på Närkes Redovisningsbyrå. Är du en erfaren och driven redovisningsekonom som är van att hålla många bollar i luften så är det dig vi söker. Vi ser helst att du har några års erfarenhet från redovisningsbyrå, där arbetet omfattat löpande redovisning, årsbokslut samt inkomstdeklarationer för företag. Har du dessutom erfarenhet av inkomstdeklarationer för privatpersoner så är det meriterande. Mer om oss på Närkes Redovisningsbyrå AB finns att läsa på vår hemsida, www.narkesredovisning.se.
Mer info
Kontaktperson Åsa Nordström
Email Mejla Åsa Nordström
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.narkesredovisning.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närkes Redovisningsbyrå AB är den lilla och personliga redovisningsbyrån som sätter kunden i fokus. Vi vänder oss, som namnet anger, till små och medelstora företag i Närke med omnejd. Vi erbjuder en komplett lösning för olika företags ekonomifunktion såsom löpande redovisning, bokslut, deklaration, lönehantering och rådgivning.

Våra värdegrunder är kunden i centrum! Vi eftersträvar en nära, personlig och varaktig relation där vi tillsammans med kunden hittar den bästa ekonomilösningen.