Trafikledare till Närkefrakt

Trafikledare till Närkefrakt

Som trafikledare hos Närkefrakt erbjuds du en vardag med nya utmaningar varje dag och en stimulerande tillvaro där du får använda både din analytiska, kreativa och sociala förmåga. Välkommen till en arbetsplats där det för dig med rätt driv, inställning och grundförutsättningar, finns utrymme att utvecklas - en arbetsplats med en skön gemenskap, perstigelöshet och en god stämning! Varmt välkommen till Närkefrakt!

Om tjänsten

Som trafikledare arbetar du inom affärsområdet Fjärr och Distribution med att säkerställa effektiva transporter med god ekonomi för alla inblandade parter. Dina arbetsuppgifter handlar om att:
  • Fördela uppdragen och skapa en god planering för Närkefrakts fordon
  • Minimera tom yta i fordonet och vid behov söka utfyllnadslast
  • Säkerställa att fordonen har returlast
Det är ett utåtriktat jobb där du för att lyckas dagligen har kontakt med både kunder, åkare och andra transportörer. Du har även god dialog inom företaget för att säkra informationsflödet till berörda.

Att vara del i detta nav av den operativa verksamheten i ett logistikföretag innebär att du ofta ställs inför situationer som kräver både snabbhet och kreativitet. Samtidigt erbjuder det en härlig blandning av ordning och struktur, affärsmässighet, flexibla lösningar och nära kundrelationer.

Vem är du?

Vi tror att rätt person för detta givetvis kan arbeta i en liknande roll idag men kan lika väl finnas inom en helt annan typ av verksamhet. En bakgrund inom inköp, planering eller andra mer kundnära roller är absolut relevanta erfarenheter för denna tjänst. Om du är utbildad inom transport eller logistik är det så klart bara positivt.

Viktigt är att du har med dig en känsla för kundperspektivet, en god analytisk förmåga och ett flexibelt sätt som hjälper dig att prioritera bland uppkomna frågeställningar. Du är van att arbeta i affärssystem och ser vikten av att också sköta den administrativa delen av ditt jobb.

Som person beskrivs du som en nyfiken och kommunikativ person som är lättillgänglig och social. Därtill upplevs du som lösningsorienterad, driven och strukturerad i sitt sätt att arbeta. Du är också en person som förstår betydelsen av goda samarbeten både inom och utanför arbetsplatsen.

Om verksamheten

Närkefrakt är ett transportsäljande företag som omsätter ca 700 mkr och ägs av ett 80-tal delägare med mer än 300 lastbilar. Företaget är verksamma inom bygg & anläggnings-, miljö- och fjärr & distributionssektorn i en helt nybyggd anläggning i Örebro.

Läs gärna mer på www.narkefrakt.se
Mer info
Kontaktperson Jenny Berg
Telefon 019-7663705
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (1 dag kvar)