Inspirerande och nyfiken Tandläkare till Ö...

Inspirerande och nyfiken Tandläkare till Ö...

Efter fantastiska framgångar i samband med öppnandet av Örebrokliniken behöver vi förstärka vårt team med ytterligare tandläkare! Missa inte att hoppa på resan som förändrar tandvårdssverige.

Dina arbetsuppgifter
Vi är ett ungt företag där du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling! Vi bedriver högkvalitativ tandvård och vi använder den senaste tekniken och fokuserar på att göra mötet för kunden så Enkelt, Lättillgängligt och Kvalitativt som möjligt. Vi erbjuder dig att arbeta i en fin och fräsch klinik med bra läge som har modern utrustning och där vi bland annat arbetar med panoramaröntgen och intraorala kameror. Vi har en unik tandvårdsbutik. Kliniken kommer ha 9 behandlingsrum och det kommer arbeta ett 20-tal personer på kliniken. Idag är vi 8 på kliniken varav 2 erfarna tandläkare.

Om dig
Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som legitimerad tandläkare. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Du arbetar effektivt med hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du drivs av nytänkande, gillar förändring, är öppen för nya saker och älskar att dela med dig av din kunskap. Du är en naturlig lagspelare som bidrar till gruppen och helheten. Vi värdesätter också ett skickligt bemötande, där kunden alltid står i centrum.
Är detta du? I så fall kontakta oss med en gång.

Registrera din ansökan här på sidan eller ring Catarina, platschef, 079-327 73 07. Vi intervjuar löpande under rekryteringsprocessen.

Hos oss får du
  • möjlighet till marknadens bästa ersättning
  • arbeta med den senaste tekniken.
  • möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.
  • personlig utvecklingsplan och årlig vidareutbildning.
  • stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas.
  • bli en del av en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor.
  • möjlighet att arbeta på andra orter runt om i Sverige.
MERITERANDE
Arbetat delegerat, teamtandvård och kunskap i Opus.

Arbetsplats
Kliniken finns i gatuplan på Kungsgatan 14 i centrala Örebro.

Om anställningsvillkoren
Vi erbjuder hel- och deltidstjänster samt konsultavtal.
Tillträde efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Catarina Westlund
Telefon 079-3277307
Område Örebro stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mydentist.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MyDentist är ett nytt och helt unikt koncept inom svensk tandvård. Vi har som mål att bli den ledande privata tandvårdskedjan på den nordiska marknaden. Detta ska ske genom att erbjuda våra kunder en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat och förbättrat kvalitén inom tandvården men väldigt lite har skett i erbjudandet till kunderna; det ska vi ändra på. Vi ska erbjuda tandvård på platser där människor normalt rör sig, vi ska ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi ska arbeta med hög kvalitet och allt ska ske med de möjligheter som ny teknik erbjuder och med rätt kompetens. Dessutom ska vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt och innehållsrikt varumärke. MyDentist ska kort och gott revolutionera kundupplevelsen i tandvårdsbranschen!

Vad är MyDentist?
Vi är ett framåt, aktuellt, trendigt och nyskapande företag!
Vi sätter kvalitativ tandvård först!
Vi hjälper kunder och patienter med deras munhälsa!
Våra kliniker är bemannade med säker och tillförlitlig kompetens!