Multeral förstärker inköpsfunktionen och söker nu inköpare på 50%

Har du stort intresse för inköp och logistik och servicekänsla? Vill du dessutom jobba i ett internationellt sammanhang med välkända varumärken och kunder? Då kan detta vara ett jobb som passar just dig.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, med fokus på beställning inom området restaurangutrustning mot våra leverantörer som finns främst i Europa och USA,bevakning av leveranser avseende inköpsorder och projekt, underhåll av artikelregister och prissättning av artiklar.

I rollen som inköpare ligger ansvar för rätt lagernivåer på ditt produktområde samt deltaga i förbättringsarbete inom inköpsområdet. Du är motiverad och vill utveckla vår verksamhet och med dina personliga egenskaper så som servicekänsla och engagemang blir du del av inköpsgruppen på Multeral. Resor i tjänsten kan förekomma. Du rapporterar till inköpschefen som har sin placering i Örebro.
Kvalifikationer

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi/inköp/logistik alternativt tillfört dig motsvarande erfarenhet på annat sätt. Vi ser att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom inköp och logistik.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Du är en van IT-användare i Office-paketet i synnerhet Excel, du har också har lätt för att lära dig och ta till dig kunskaper inom olika IT-system. Bolaget arbetar i affärssystemet Softone.

Som person är du:

Ansvarstagande serviceinriktad slutförare med förmågan att engagera din omgivning. Du är kvalitetsmedveten, affärsmässig och bedriver ett strukturerat och noggrant arbete. Du är en kommunikativ kollega som ser till att de runt dig mår bra.

Övrig information:

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 50%. Frågor om tjänsten besvaras av Rickard Jorstig inköpschef 019-308631

Intresserad?

Skicka ditt CV och ett personligt brev till ann.gustafsson@multeral.se senast den 15 november 2019. Märk din ansökan med "Inköpare ".

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Ann Gustafsson
Telefon 019-308630
Email Mejla Ann Gustafsson
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.multeral.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Multeral utrustar det professionella köket. Det har vi gjort i mer än 30 år nu. Bland våra kunder hittar du flera av världens starkaste varumärken inom både snabbmats- och restaurangbranschen. Lyxkrog, fastfood eller storkök – med ett av marknadens bredaste sortiment och en serviceavdelning som täcker hela landet levererar vi det ett storkök behöver. I koncernen är vi 60 medarbetare varav 30 stycken som arbetar med service.