Framtida uppdrag för systemutvecklare

Framtida uppdrag för systemutvecklare

Arbetsbeskrivning

I din roll som systemutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av system och ingå i ett team, där du får stora möjligheter att vara med att påverka samt driva utvecklingen framåt. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat lösningsarkitektur, systemutveckling, kravinsamling och verksamhetsanalys. Rollen består även av mycket kundkontakt där det förväntas att du analyserar deras verksamhet och hjälper dem att bli effektivare i deras processer

Din profil

Kravet på arbetslivserfarenhet kan variera beroende på uppdrag, men vi ser gärna att du har erfarenhet av programmering sedan tidigare. Du har kunskap i utvecklingsspråk, ramverk och verktyg och talar samt skriver svenska obehindrat. Det är meriterande om du har kunskap i C++, C#, Java eller inbyggda system samt har en högskoleutbildning med inriktning IT.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker nu såväl juniora som seniora systemutvecklare för framtida uppdrag. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag, men med vanligt förekommande uppgifter så som programmering, analys, design, test och dokumentation av system. Vi söker dig som har god vid dessa arbetsuppgifter samt ett brinnande intresse inom systemutveckling.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 1000 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Vi gör löpande urval så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.