Service/lagermedarbetare Mio Örebro

Service/lagermedarbetare Mio Örebro

Arbetsuppgifter
Vi söker service/lagermedarbetare på
heltid som gillar att jobba i ett högt tempo. Som service/lagermedarbetare arbetar du med godsmottagning, montering av möbler till kunder och till butiken, utlämning av varor samt bokning och hemleverans av möbler till kunder. I arbetsuppgifterna ingår hantering av reklamationsärenden och byten/återköp samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter på lager. Du ska också medverka till ett lönsamt arbete och ge våra kunder en förstklassig service.

Meriterande erfarenheter

  • Erfarenhet av lagerarbete inom butik och handel
  • B-körkort är ett krav
  • Truckkort är meriterande
  • Erfarenhet av affärssystem inom detaljhandeln
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har god förmåga att hålla ordning och brinner för service - både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med övriga medarbetare. Arbetet kräver att du klarar tyngre lyft eftersom vi dagligen hanterar tunga möbler.

Passar detta in på Dig?

Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda ett roligt och stimulerande arbete. Du blir en del i vårt engagerade och positiva team. Vår ambition är att ge marknadens bästa service som alltid överträffar kundens förväntningar.

Tjänsten är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är förlagda till vardagar, kvällar och helger.

Är du intresserad och beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen att skicka in din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till: jobb.orebro@mio.se. Märk ansökan "Service/lager".

Intervjuer kommer att påbörjas i september och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. För mer information kontakta butikschef Jan Lanner, jan.lanner@mio.se, 076-000 77 28.

Vi vill ha din ansökan senast den 23 september 2018.
Mer info
Kontaktperson Jan Lanner
Telefon 076-000 77 28
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som möblerat svenska hem med kvalitetsmöbler i över 50 år. Mio ägs av handlarna och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga och prisvärda inredningslösningar och ett positivt bemötande vill Mio inspirera kunderna att förnya sina hem. 2017 slog Mio branschen för
9:e året i rad och försäljningen uppgick till 5,8 miljarder kronor inklusive moms.