Kalkylator inom elinstallation till Midroc Electro Region Mälardalen: Örebro, Västerås, Eskilstuna

Kalkylator inom elinstallation till Midroc Electro Region Mälardalen: Örebro, Västerås, Eskilstuna

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vill du ta steget vidare och utvecklas i en roll som kalkylator? Vi söker dig som vill vara med i vår spännande tillväxtresa. Hos oss får du ett självständigt och utvecklande arbete som inkluderar ett brett kontaktnät både internt och externt.

Om oss:
Vi arbetar med kalkylering och elprojektering för Midroc Electros installationsverksamhet där våra slutkunder finns inom industri-, fastighets- och byggsektorn. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet på en fastighet, till det stora jobbet med kompletta installationer i byggnader för exempelvis äldreboenden, lägenheter och industribyggnader. Denna roll arbetar inom vår verksamhet i Mälardalen med kontor i Örebro, Västerås och Eskilstuna.

Arbetsuppgifter:
Som kalkylator kommer du att kalkylera på anbud till kunder och bidra med löpande stöd åt våra chefer och projektledare. Arbetet innebär även daglig kontakt med både kunder och leverantörer. Du ingår också i ett nätverk med kalkylatorer för erfarenhetsutbyte.
Arbetsuppgifter som ingår är att;
  • Ta in uppgifter inför offert
  • Ta fram tekniska lösningar
  • Mängdberäkning och kalkylering
  • Ta fram anbudsförslag
  • Delta och hålla i genomgång av anbud
  • Bidra med projekteringsstöd, inköp, ÄTA-hantering m.m.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning, men vi värdesätter främst dina egenskaper, kunskaper och intresse inom kalkylering. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som kalkylator, elektriker, teletekniker eller projektledare. Kunskaper inom kraft, belysning, tele och data ses också som meriterande. B-körkort är ett krav.

Vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. För att trivas hos oss tror vi att du gillar att verka för en stark teamkänsla, har en god förmåga att jobba strukturerat och självständigt prioritera i ditt dagliga arbete. Du lyssnar till gruppens idéer och behov för att tillsammans kunna verka mot uppsatta mål.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)