Tekniker inom Fastighetsautomation

Tekniker inom Fastighetsautomation

Midroc Electro i Örebro befinner sig i ett expansivt skede och behöver förstärka organisationen ytterligare och söker nu Tekniker.

Vi söker dig som trivs med att driva ditt eget arbete framåt, som sätter upp egna mål och som brinner för teknik och problemlösning inom fastighetsautomation.

Inom vår avdelning levererar vi kompletta system för fastighetsautomation. Vi projekterar, konstruerar och programmerar våra system samt bygger automatikskåp i vår verkstad. Som tekniker hos oss är du en naturlig del i vårt projektteam, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och programmeraren genom projektet har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. Vi ser det som en fördel om du känner dig hemma både i att arbeta som lagspelare och individuellt i egna projekt.

Om tjänsten

Ditt arbete som tekniker inom fastighetsautomation består i att driftsätta de system som vi levererar, så väl som nyproduktion och anpassningar av befintliga anläggningar. Ombyggnationer av apparatskåp utbyte av styrsystem samt mindre installationer. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme-/ventilationssystemet hos våra kunder inom statliga, landsting och kommunala förvaltningar där du kommer att jobba tillsammans i team med våra projektledare, konstruktörer, programmerare, utvecklingsingenjörer.

Egenskaper

I rollen som tekniker inom fastighetsautomation är det en självklarhet att man bidrar till projektet i helhet och samtidigt ser sin egen del. Du är strukturerad, metodisk och noggrann i ditt arbete. Du hanterar de vanligaste förekommande kommunikationsprotokollen och har kunskap om PLC-programmering. Du har goda kunskaper och erfarenheter inom installationsteknik och känner dig trygg i att planera ditt dagliga arbete. El-utbildning och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
  • En spännande miljö i ett expansivt företag.
  • Intressanta och varierande uppdrag.
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.
  • Trevliga kollegor; vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget, jobbet tar vi på allvar men vi har också mycket trevligt tillsammans med gemensamma aktiviteter.
  • Möjlighet till personlig utveckling och karriär; kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
  • Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.
Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Sista ansökningsdag är 31 januari.

Midroc Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 3600 medarbetare och under 2016 omsatte vi 5,6 miljarder kronor.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.

Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi är organiserade i fem divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 600 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.