Serviceelektriker

Serviceelektriker

Midroc Electro i Örebro befinner sig i ett expansivt skede och med anledning av ökad orderingång så söker vi just DIG till vår Elserviceverksamhet i Örebro.

Vi tror att du har jobbat några år inom yrket, är social, ansvarsfull, självgående samt lösningsorienterad. Som en viktig kugge i vårt starka och glada gäng kommer du att få en helt fri roll under ansvar. För oss innebär detta att:
  • Du har direktkontakt med kund.
  • Du har tillgång till en fullutrustad servicebil som du ansvarar över som om det vore din egen.
  • Du styr dina dagar helt på egen hand.
Utöver dina kollegor på fältet har du tillgång till en mångårig erfarenhet bland våra projektledare, tekniker, driftsättare samt konsulter inom olika områden på Midroc Electro. Vi erbjuder dig en trygghet och möjlighet att utvecklas i bekväm laganda. Ingen är komplett och vi räknar inte heller att just DU är det när du börjar hos oss.

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag! Sista ansökningsdag är 31 januari.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.

Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi är organiserade i fem divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 600 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.