Montör inom fastighetsautomation Örebro

Om jobbet

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med fastighetsautomation.

Inom vår avdelning levererar vi kompletta system för fastighetsautomation, vi konstruerar, programmerar våra system samt bygger automatikskåp i vår verkstad här i Örebro. Som montör hos oss är du en viktig länk i vårt projekt team, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och teknikern genom hela projektet har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. Vi ser det som en fördel om du känner dig hemma både i att arbeta som lagspelare och individuellt i egna projekt.

Om tjänsten
Ditt arbete som montör inom fastighetsautomation består i att installera de system som vi levererar, såväl självständigt som i grupp. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme/ ventilationssystemet hos våra kunder inom statliga och kommunala förvaltningar.

Egenskaper
Som person trivs du med att arbeta i olika miljöer i samarbete med projektets andra entreprenörer. Du är rationell, systematisk och konsekvent i ditt arbete. Förmåga att ta egna initiativ och arbeta självständigt eller i team är egenskaper som vi inom Midroc värdesätter. Som montör ser vi gärna att du har goda kunskaper inom installationsteknik och känner dig trygg i att planera ditt dagliga arbete. El-utbildning och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
  • En spännande miljö i ett expansivt företag.
  • Intressanta och varierande uppdrag
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.
  • Trevliga kollegor; vi jobbar professionellt med att lösa projektfrågor. Vi samarbetar och har ett starkt nätverk inom företaget, jobbet tar vi på allvar men vi har också mycket trevligt tillsammans med gemensamma aktiviteter.
  • Möjlighet till personlig utveckling och karriär; kontinuerliga utvecklingssamtal och uppföljning av individuella utvecklingsplaner.
Vi sätter medarbetarna i centrum; därför är vi stolta över att ge våra anställda goda villkor.

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete – sök idag!Sista ansökningsdatum 22 oktober.Jobbfakta
Ort
Örebro stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 nov

Om företaget

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.

Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi är organiserade i fem divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 600 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.