Kalkylator till Örebro/Västerås

Kalkylator till Örebro/Västerås

Vill du ta steget vidare och utvecklas i en roll som kalkylator? Midroc Electro växer och vi söker ytterligare en kalkylator i region Mälardalen. Vi söker dig med rätt kompetens och inställning som vill vara med och bidra till vår spännande tillväxtresa. Idag är vi totalt 170 personer inom regionen. Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett brett kontaktnät internt och externt.

Denna tjänst kommer att vara placerad på vårt kontor i Västerås alternativt i Örebro.

Arbetsuppgifter

Som kalkylator kommer du att kalkylera på anbud till kunder och bidra med löpande stöd åt våra chefer och projektledare. Arbetsuppgifter som ingår är att:
  • Ta in uppgifter inför offert
  • Ta fram tekniska lösningar
  • Mängdberäkning och kalkylering
  • Ta fram anbudsförslag
  • Hålla i genomgång av anbud
  • Bidra med projekteringsstöd, inköp, ÄTA-hantering m.m.
Arbetet innebär daglig kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Du kommer även att ingå i ett nätverk med kalkylatorer där vi eftersträvar samarbete och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning, men vi värdesätter främst dina egenskaper och kunskaper inom kalkylering. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som kalkylator, elektriker, teletekniker eller projektledare. Kunskaper inom kraft, belysning, tele och data ses också som meriterande.

Vardagen på Midroc präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt. Du är social, prestigelös och lyssnar till gruppens idéer och behov för att tillsammans kunna verka mot uppsatta mål.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.

Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi är organiserade i fem divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 600 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.